Neler Yeni

KABLONET HIZ VE İNTERNET SORUNU

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
1.5 aydır çok ping problemi yaşıyorum sürekli aradım sinyalde dalganalma var denidi ekip yollayacağız dediler yolladılar aynı en son dün eve geldiler modem arayüzünden bir şey yaptılar internet 80 mbps aldığım yerde 30 mbps oldu modemin yanında 60 mbps evin en uza yerinde 2-3 diş çeken internet şimdi çekmiyor hız sorununu nasıl düzeltebilirim arayüzden falan modem ubee

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ping problemini büyük ihtimal internet hızını düşürerek çözmeye çalıştılar aptalca bir çözüm akşamları saat 8-12 arası süren 300ping yaşadığım dönemde 24mbpslik hızımı 16ya kadar düşürmüşlerdi çözülmedi tekrar arttırın dediğimde düzelmişti çözümü burada değil tekrar onlar ile iletişime geçerek bulunuz.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ping problemini büyük ihtimal internet hızını düşürerek çözmeye çalıştılar aptalca bir çözüm akşamları saat 8-12 arası süren 300ping yaşadığım dönemde 24mbpslik hızımı 16ya kadar düşürmüşlerdi çözülmedi tekrar arttırın dediğimde düzelmişti çözümü burada değil tekrar onlar ile iletişime geçerek bulunuz.
sabahtan beri arıyorum ne demeliyim ip değiştirin de dedim

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
1.5 aydır ekip gönderelim dediller
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay oldu galiba 2 ay önce yoğunluk yokdu ki
4 ay sürmüştü benim sorunum :) rahatsız etmekten başka çaren yok coronadan zaten yaklaşık 2 aydır var arkadaşın dediği gibi yoğunluktan sorun yaşıyor olabilirsin.

Top Bottom