Yapacak bir şey yok her internette böyle sorunlar yaşanabiliyor en kısa sürede düzelir umarımAlıntıyı görüntüle
İnternet tarifem 30 mbps...
İptal et bunu bildirip,gerekirse gerekli yerlere başvur.Bu kadar da rezil olamaz.Alıntıyı görüntüle
İnternet tarifem 30 mbps...
İpler babamın elinde vallahi.İptal et bunu bildirip,gerekirse gerekli yerlere başvur.Bu kadar da rezil olamaz.
Nasıl yani? Müşteri hizmetlerini aradık, dün geleceklerdi ama...Arıza kaydı oluşturdunuz mu ? Kontrol edildi mi ? Her firmada olur böyle sorunlar bence arıza kaydı oluşturun.
TT kullanıyorum bu kadar da rezil değil.Arıza kaydı oluşturdunuz mu ? Kontrol edildi mi ? Her firmada olur böyle sorunlar bence arıza kaydı oluşturun.
İpler babamın elinde vallahi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani? Müşteri hizmetlerini aradık, dün geleceklerdi ama...
Benim 4 ay bu tarz problem yaşadığım zaman bana geldi modeme baktı turkcellin modemiydi modem vdsl kaldırmıyor olabilir dedi müşteri hizmetlerini ara ben bir şey yapamam başka dedi gitti 100mbps kadar destekleyen modem 24mbps destekleyemeyecekmiş baktım adam boş birisi dedim ya öylemiymiş tüh felan tamamdır ben ararım dedim adamı gönderttim uğraşmaya değmezMüşteri hizmetleri güya dün eleman yollayacaktı modeme baktırmaya.