Neler Yeni

Öneri Kablosuz kulak üstü kulaklık

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
Herkese merhabalar, kendim için kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Genel olarak oyun için kullanacak olsamda dizi film müzik dinlerken problemde yaşamak istemiyorum. Şuan kafamda iki adet kulaklık var. Biri g pro x 2 diğeride ss nova 7. Aralarında 3k gibi fark var ancak gaming gen trden alırsam g pro x2 yi 2k fark olacak.vu iki kulaklığı deneyen birileri olumlu ve olumsuz yönlerini söylerse sevinirim.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Musa Topçu
2. elde temiz garantili arctis nova pro al 8-9kya bulursun

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. elde temiz garantili arctis nova pro al 8-9kya bulursun
Nova pro ile nova 7 ses kalitesi bakımından çok büyük bir fark yok. Pronun daha iyi olan kısmı ekstra batarya ve ses ayarı yapabileceğin istasyonu var. Aralarında ki fark değeceğini çokta sanmıyorum. 2. El ürün alıp herhangi bir problemle de karşılaşmakta istemiyorum. Garanti problemi yaşamamak için yurt dışından da ürünü almadım.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Yunus Emre Uzun
Herkese merhabalar, kendim için kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Genel olarak oyun için kullanacak olsamda dizi film müzik dinlerken problemde yaşamak istemiyorum. Şuan kafamda iki adet kulaklık var. Biri g pro x 2 diğeride ss nova 7. Aralarında 3k gibi fark var ancak gaming gen trden alırsam g pro x2 yi 2k fark olacak.vu iki kulaklığı deneyen birileri olumlu ve olumsuz yönlerini söylerse sevinirim.
cloud 3 wireless kullanıyorum 2 haftadır stok ayarları beni çok açmadı ama kulaklık aşırı rahat ve bataryası 120 saat gidiyor sesi de dolby accses kullanarak kendi istediğim kıvama çevirdim çok memnunum

Phemka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklığın mikrofonu iyi ancak mikrofon çıkmamsı ve içine geçmemesi yüzünden kırılma olayı var. Ayrıca kulaklığın üst kısmında çatlak kırık olduşuyormuş. Bu durumdan şikayetçi birden fazla forumda konu gördüm. bu sebepten ötürü corsair almayı pek düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel kulaklık fiyatları 6k ben alamadan 8k oldu bu yüzden v2 pro aldım ikinci el 6 bulursan iyidir
v2 pro kullanan arkadaşım oldu. kendi kulaklığın tutan yerlinin çabuk kırıldığını söyledi. Bu durum hakkında bir çok şikayete daha rastladım. Bu yüzden almayı düşünmüyorum.

Ekler

• 1742078527425.png
    1742078527425.png
    49.9 KB · Hit: 10
Son düzenleme:

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Ege
kulaklığın mikrofonu iyi ancak mikrofon çıkmamsı ve içine geçmemesi yüzünden kırılma olayı var. Ayrıca kulaklığın üst kısmında çatlak kırık olduşuyormuş. Bu durumdan şikayetçi birden fazla forumda konu gördüm. bu sebepten ötürü corsair almayı pek düşünmüyorum.

v2 pro kullanan arkadaşım oldu. kendi kulaklığın tutan yerlinin çabuk kırıldığını söyledi. Bu durum hakkında bir çok şikayete daha rastladım. Bu yüzden almayı düşünmüyorum.
çok yaşayan var henüz böyle bir sıkıntı yaşamadım yaşasamda razer servislerinin ve garantisinin iyi bir şekilde işlediğini deneyimledim

v2x kulaklığımın kablosunu kedim kemirmişti ne olur ne olmaz diye garanti gönderdim sıfırı ile değiştiler

Top Bottom