Neler Yeni

Öneri Kablosuz kulaklık önerir misiniz? Aldığım kulaklığı satmalı mıyım?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hocam sizce aldığım kulaklığı bahsettiğiniz programla 7.1 gibi kullanabilir miyim?
yani benim amacım burada çevreden gelen sesleri almak, oyunda düşman nerede ayak sesinden anlamak gibi diyebilirim.
Ses kasmak için 7.1' e ihtiyacın yok

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
7.1 özelliğinin bi manası yok. 7.1'i açınca daha kötü ses kasıyorum(Kulaklık: Corsair Void Elite Wireless)
kulaklığınızı görünüş olarak çok beğendim. aldığım kulaklıkla onu takaslayacaktım arkadaş vazgeçti.
söylediğinize göre o halde yeni aldığım wireless kulaklığı kullanmalı mıyım?

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu

Alınmaz. Birçok kronik sorunu bulunmakta. Bunlardan birisi ne kadar yazılım güncelleme vs. yapsan dahi geçmeyen dip ses muhabbeti. Basslar zayıf tizler çok patlak. Hyperx Cloud'dan geçtim ve ayak seslerinin, mermi seslerinin konumu daha flu. Hele rekabetçi oyunlar oynuyosanız tam bir eziyet. Tam olarak ayırt edilemiyor ne kadar iyi kulağınız olursa olsun. 1.5-2 sene gibi bir vakitte de bataryasının ölmesi de cabası. Kesinlikle alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklığınızı görünüş olarak çok beğendim. aldığım kulaklıkla onu takaslayacaktım arkadaş vazgeçti.
söylediğinize göre o halde yeni aldığım wireless kulaklığı kullanmalı mıyım?
Kulaklıktan iyi ses kasabiliyorsan kullanmaya devam et.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alınmaz. Birçok kronik sorunu bulunmakta. Bunlardan birisi ne kadar yazılım güncelleme vs. yapsan dahi geçmeyen dip ses muhabbeti. Basslar zayıf tizler çok patlak. Hyperx Cloud'dan geçtim ve ayak seslerinin, mermi seslerinin konumu daha flu. Hele rekabetçi oyunlar oynuyosanız tam bir eziyet. Tam olarak ayırt edilemiyor ne kadar iyi kulağınız olursa olsun. 1.5-2 sene gibi bir vakitte de bataryasının ölmesi de cabası. Kesinlikle alınmaz.
hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. bu ürünü alacaktım neredeyse. peki siz g535 için ne düşünüyorsunuz?

Farway

80+ Silver
hocam sizce aldığım kulaklığı bahsettiğiniz programla 7.1 gibi kullanabilir miyim?
yani benim amacım burada çevreden gelen sesleri almak, oyunda düşman nerede ayak sesinden anlamak gibi diyebilirim.
Dostum THX çok başarılı bu konuda ben trial version kullandım bir süre o bittikten sonra MH752 den sanki ses kasamıyormuşum gibi hissettim ki kulaklığın kendi 7.1'i de var. Dediğim gibi ''7.1 Daha iyi ses kastırır'' değil tam tersi sesleri birbirine karıştırıyor senin amacın ses kasmaksa kulaklığını kullanmaya devam et dostum 7.1 gibi gereksiz sadece isim olarak hoş durduğu ve bir özellik olarak gözüktüğü için alınmaya değer bir şey değil. THX satın al yerine emin ol daha iyi hissedeceksin.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kulaklıktan iyi ses kasabiliyorsan kullanmaya devam et.
daha kullanmak nasip olmadı hocam, akşam 1200 TL'ye aldım itopya indiriminden. ürünü hiç bilmiyorum düzgün bi inceleme de bulamadım. sizlere sormak istedim.

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
ses kasmanın olayı 7.1 değil ayrıca 7.1 bana göre sadece satış stratejisi 500 tl lik kulaklıkta 7.1 var öyle dusun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Hocam cahilligime verin 7.1 ile ses kasmak alakali birsey mi ki
7.1 2 tane kulakligim oldu bi ise yaramiyor

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. bu ürünü alacaktım neredeyse. peki siz g535 için ne düşünüyorsunuz?
Mikrofonunun çok kaliteli olmadığı söyleniyor. Harici mikrofonun varsa çok da önemsenmeyecek bir şey. Çekim mesafesi ortalama o yandan sıkıntı yok gibi. Ses kalitesi konusunda yorum yapan bi yer görmedim bilmiyorum o yüzden. Dene gör ona göre iade edersin çok da şey yapmaya gerek yok.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dostum THX çok başarılı bu konuda ben trial version kullandım bir süre o bittikten sonra MH752 den sanki ses kasamıyormuşum gibi hissettim ki kulaklığın kendi 7.1'i de var. Dediğim gibi ''7.1 Daha iyi ses kastırır'' değil tam tersi sesleri birbirine karıştırıyor senin amacın ses kasmaksa kulaklığını kullanmaya devam et dostum 7.1 gibi gereksiz sadece isim olarak hoş durduğu ve bir özellik olarak gözüktüğü için alınmaya değer bir şey değil. THX satın al yerine emin ol daha iyi hissedeceksin.
peki hocam bu konuda bana yardımcı olur musunuz? kulaklık geldiğinde bu programı indireyim. sizin önereceğiniz ayarlar ile denedikten sonra satın alabilirim. belki o programda indirime girer 25 kasımda şansa artık o kısmı tabi.

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Hocam cahilligime verin 7.1 ile ses kasmak alakali birsey mi ki
7.1 2 tane kulakligim oldu bi ise yaramiyor
Surround sistemi. 7 taraftan ses veriyor kulaklık ama asıl amacından sapıyor bunu yaparken çoğu kulaklık. Gerçek 7.1 kulaklıklar zaten bütçesi belli. Düşük orta fiyat bandındaki kulaklıklar sanallaştırarak yapıyor bu işi. O da boka sarıyor iyice.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,883
Üyeler
159,996
Son üye
AMre
Top Bottom