Neler Yeni

Öneri Kablosuz Mekanik %75 Klavye Önerisi

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Semih
Bütçe
3000
İyi forumlar.

Başlıkta da belirttiğim gibi kablosuz mekanik %75 klavye arıyorum. Sessiz olması tercih sebebi. Mümkünse siyah renk arıyorum.

Ajazz Ak820 Max aldım, hissiyatı sesi vs çok güzel ancak tuşlarda asimetriklik var. İade edeceğim. Ama bu tarz bir şey arıyorum.

Bütçe maksimum 3 civarı.

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usta aula,
aula al usta
Aulacılar gelmeden.. 😁

Aula'yı Temu üzerinden satılırken de bilerek almadım, renk kombinasyonları hoşuma gitmiyor. Keycaps alıp değiştireyim desem zaten fiyat şişiyor. Onun yerine başka bir şey alırım diye düşündüm.

Aslında Epomaker'ın çok güzel bi rengi var ama 50 dolar civarı, gümrük sıkıntısı olacağı için alamıyorum.

Black Side-Printed modeli.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Aulacılar gelmeden.. 😁

Aula'yı Temu üzerinden satılırken de bilerek almadım, renk kombinasyonları hoşuma gitmiyor. Keycaps alıp değiştireyim desem zaten fiyat şişiyor. Onun yerine başka bir şey alırım diye düşündüm.

Aslında Epomaker'ın çok güzel bi rengi var ama 50 dolar civarı, gümrük sıkıntısı olacağı için alamıyorum.

Hocam stokta yakalayabilirseniz gaming genden akko 5075b plus Air oneririm.Bende eskiden epomaker ep84 black switch vardı bu switch(akko piano pro) daha çok hoşuma gitti.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Yoyoto
İyi forumlar.

Başlıkta da belirttiğim gibi kablosuz mekanik %75 klavye arıyorum. Sessiz olması tercih sebebi. Mümkünse siyah renk arıyorum.

Ajazz Ak820 Max aldım, hissiyatı sesi vs çok güzel ancak tuşlarda asimetriklik var. İade edeceğim. Ama bu tarz bir şey arıyorum.

Bütçe maksimum 3 civarı.
Asimetri dediğin keycaps setinin türü ile alakalı.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bende normalde 5075b plus shrine var ama keycapsleri şeffaf keycaps olarak geliyor galiba Abt malzemeli tam bilmiyorum ama aşırı sert ondan rahatsız hissettiriyor onun disi benim çok hoşuma gitti klavye

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Enes
Hocam stokta yakalayabilirseniz gaming genden akko 5075b plus Air oneririm.Bende eskiden epomaker ep84 black switch vardı bu switch(akko piano pro) daha çok hoşuma gitti.
Dün 2700'dü şimdi 3150 olmuş siyahı şaka gibi ya

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bunun siyahı var mı?
Yok hocam benim bildiğim kadarıyla ama akko piano pro blackten daha kaliteli istiyorsanız sınava gidiyorum şimdi dönünce her ikisininde sesini atayım karar verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün 2700'dü şimdi 3150 olmuş siyahı şaka gibi ya
Aynen bende 2700e shrine aldım stok yok simdide

Semdulge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Semih
Asimetri dediğin keycaps setinin türü ile alakalı.
İlk başta çok fark etmedim, tuşlarını incelerken gözüme çarptı. Aydınlatma açınca daha da göze batıyor. Bi kere de kafayı taktım 😁

Yok hocam benim bildiğim kadarıyla ama akko piano pro blackten daha kaliteli istiyorsanız sınava gidiyorum şimdi dönünce her ikisininde sesini atayım karar verin

Aynen bende 2700e shrine aldım stok yok simdide
Ses clicky ve çok sesli olmadığı sürece fark etmez açıkçası. Ama tüm sistemim siyah, siyah renklerde klavye arıyorum.

Ekler

• WhatsApp G�rsel 2025-01-04 saat 15.45.21_29bf8014.jpg
    WhatsApp G�rsel 2025-01-04 saat 15.45.21_29bf8014.jpg
    228 KB · Hit: 41
  • 1736168556545.jpg
    1736168556545.jpg
    930.8 KB · Hit: 39

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Yoyoto
İlk başta çok fark etmedim, tuşlarını incelerken gözüme çarptı. Aydınlatma açınca daha da göze batıyor. Bi kere de kafayı taktım 😁

Ses clicky ve çok sesli olmadığı sürece fark etmez açıkçası. Ama tüm sistemim siyah, siyah renklerde klavye arıyorum.
wobble var galiba hafif. bence önemsiz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Hocam o zaman switch alın klavyenizdeki switchleri degisin isterseniz.Akko 5075bnin galiba siyah versiyonu yoktu

Kaç pin hocam klavyeniz bide hotswapplemi ?

Top Bottom