KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

vxe mad r 8k hz mevcut içerisinden dongle çıkıyor
vxe r1 pro var 4khz ama dongle çıkmıyor +700 tl vererek alıyorsunuz bana sorarsanız gereklimi bence değil ama gerekli diyenler mevcut
dongle tam olarak ne internetten baktım da mouse ile pc nin bağlantısını bağlayan şey mi

dongle tam olarak ne internetten baktım da mouse ile pc nin bağlantısını bağlayan şey mi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dongle tam olarak neydi
pc ve mouse arasındaki iletişim süresinin azalmasını sağlar hz nekadar yükselirse o kadar kısa sürede pc ye iletir gözle görülür bir fark olmuyor bazıları görebiliyorum diyor ama görebilmek için robot olması lazım bence

pc ve mouse arasındaki iletişim süresinin azalmasını sağlar hz nekadar yükselirse o kadar kısa sürede pc ye iletir gözle görülür bir fark olmuyor bazıları görebiliyorum diyor ama görebilmek için robot olması lazım bence

VXE MAD R Wireless Mouse karar verdim gibi bu iyi mi? bide hem kabloyu takıp hem bide kablosuz kullanabiliyorum demi​

Merhaba mouse almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremedim attack shark x3 düşünüyordum bazı kişiler sorunlu olduğunu söyledi max 2-3k ya önerebileceğiniz fp sorunu olmayan şarjlı mouse önerebilir misiniz
Ben de AJAZZ 159PRO demek istiyorum. Fiyatı bu söylediğinden daha uyguna ve bir sorun yaşamadım daha aldığımdan beridir.

VXE MAD R Wireless Mouse karar verdim gibi bu iyi mi? bide hem kabloyu takıp hem bide kablosuz kullanabiliyorum demi​

kullanırsın yalnız kasası ince herşeyi üst düzey olunca dıs malzemeden kısmışlar

o fiyata rampage yiyi olur mu ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sert kullanacağımı sanmıyorum oynadığım oyunlar ztn ya lol yada hikayeli oyunlar oluyor
lol de sinirlenip kırmayasın şaka tabii ki hayırlı olsun yalnız wraith iade almıyor acık kutuları

Razer Viper V2 PRO bazılarında scroll tuşunda sorun oluyor ama bilgin olsun belli bir yerden sonra oluyor ha bu arada sarjı bayaaaaaa gidiyor yani

Konudan bağımsız fakat Furylevel Z1'i önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,373
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri