Neler Yeni

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
vxe mad r 8k hz mevcut içerisinden dongle çıkıyor
vxe r1 pro var 4khz ama dongle çıkmıyor +700 tl vererek alıyorsunuz bana sorarsanız gereklimi bence değil ama gerekli diyenler mevcut
dongle tam olarak ne internetten baktım da mouse ile pc nin bağlantısını bağlayan şey mi

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
dongle tam olarak ne internetten baktım da mouse ile pc nin bağlantısını bağlayan şey mi

Mesaj otomatik birleştirildi:

dongle tam olarak neydi
pc ve mouse arasındaki iletişim süresinin azalmasını sağlar hz nekadar yükselirse o kadar kısa sürede pc ye iletir gözle görülür bir fark olmuyor bazıları görebiliyorum diyor ama görebilmek için robot olması lazım bence

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
pc ve mouse arasındaki iletişim süresinin azalmasını sağlar hz nekadar yükselirse o kadar kısa sürede pc ye iletir gözle görülür bir fark olmuyor bazıları görebiliyorum diyor ama görebilmek için robot olması lazım bence

VXE MAD R Wireless Mouse karar verdim gibi bu iyi mi? bide hem kabloyu takıp hem bide kablosuz kullanabiliyorum demi​

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak
Merhaba mouse almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremedim attack shark x3 düşünüyordum bazı kişiler sorunlu olduğunu söyledi max 2-3k ya önerebileceğiniz fp sorunu olmayan şarjlı mouse önerebilir misiniz
Ben de AJAZZ 159PRO demek istiyorum. Fiyatı bu söylediğinden daha uyguna ve bir sorun yaşamadım daha aldığımdan beridir.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Zenith pro iyidir

Dreed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa

Gurkanpiro

80+ Platinum
o fiyata rampage yiyi olur mu ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

sert kullanacağımı sanmıyorum oynadığım oyunlar ztn ya lol yada hikayeli oyunlar oluyor
lol de sinirlenip kırmayasın şaka tabii ki hayırlı olsun yalnız wraith iade almıyor acık kutuları

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Razer Viper V2 PRO bazılarında scroll tuşunda sorun oluyor ama bilgin olsun belli bir yerden sonra oluyor ha bu arada sarjı bayaaaaaa gidiyor yani

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren
Konudan bağımsız fakat Furylevel Z1'i önerir misiniz?

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Salih
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,846