Neler Yeni

Kablosuz oyuncu mouse gerekiyor

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
Yurt içi yurt dışı fark etmez fps oyunları oynuyorum gecikme olmaması gerek hani refleks attığım zaman geç algılamasın kablolu istemiyorum ele ayağa dolandığı için renk beyaz olursa güzel olur ama çok önemli değil siyah da olur rgb olmasına da gerek uok uygun fiyatlı olsun gecikme olmasın kablosuz olsun yeterli bütçe 1600 1700 eğer çok iyi bir modelse 2000 e kadar çıkarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
hedef gösteriliyorum

dragonfly veya vxe r1 alınabilir dongle ile birlikte

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
hedef gösteriliyorum
Fiyatları yüksek gibi biraz
daha düşüğe apex, m800 falan alıyorlar ama onlarda da stok yok. yani benim bildiğim ucuz yollularda bu var hacı. sadece vxe r1 beyaz alsan 1500e alınabilir "bence"

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Batuhan
R1 modeli alabilirsin

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
R1 modeli alabilirsin
700 tl dongle ile birlikte mi almam gerek birde site güvenilir mi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mert ash
700 tl dongle ile birlikte mi almam gerek birde site güvenilir mi
hayır donglea gerek yok mouseun zaten 4k desteği yok ama bu mouse kronikli ve wraith bir sorun çıktığında kutusu açılmış ürünü iade almıyor sadece 2 hafta falan el koyuyorlar sorun düzeltildi diyip gönderiyorlar

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
hayır donglea gerek yok mouseun zaten 4k desteği yok ama bu mouse kronikli ve wraith bir sorun çıktığında kutusu açılmış ürünü iade almıyor sadece 2 hafta falan el koyuyorlar sorun düzeltildi diyip gönderiyorlar
Kroniği veya kronikleri nelerdir

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mert ash
Kronikten bahsedeyim bu mouse 3 kere elime geçti se ve pro modeli olarak sensör skatezinin altındaki plastikte bir çıkıntı oluyor cam mouse padde falan daha rahat hissediliyor mouse sağ sol yapıp sallanıyor bu beni aşırı gıcık etmişti orayı lehimle eritip düzeltmiştim ve bana kalırsa mouse stabil değil daha iyileri alınabilir bu fiyata

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
Kronikten bahsedeyim bu mouse 3 kere elime geçti se ve pro modeli olarak sensör skatezinin altındaki plastikte bir çıkıntı oluyor cam mouse padde falan daha rahat hissediliyor mouse sağ sol yapıp sallanıyor bu beni aşırı gıcık etmişti orayı lehimle eritip düzeltmiştim ve bana kalırsa mouse stabil değil daha iyileri alınabilir bu fiyata
İşte var mı önerileriniz çok iyi dediğiniz olursa 2000 tl ye çıkarım 2100e zorlarım ama biraz aşabilir bütçeyi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mert ash
İşte var mı önerileriniz çok iyi dediğiniz olursa 2000 tl ye çıkarım 2100e zorlarım ama biraz aşabilir bütçeyi
ikinci el gpx 1 veya direkt apex alabilirsiniz 1500e falan daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,822
Üyeler
161,919
Son üye
Caesium
Top Bottom