Ben de Ryzen 9 9950X var, topladığım sistem 3D için 150.000TL. Standart mıyım biliyorum ama hala 4g kafi diyorsanız onu alayım.3 yıl önce falan 4 gram almıştım hala daha duruyor yılda bir bakım yapıyorum belki, standart bi kullanıcı için 4g kafi
termal macunu araba motorunda ki milimetrik yağ tabakası gibi düşünün fındığın 4 de 2si kadar sıkar yayarızBen de Ryzen 9 9950X var, topladığım sistem 3D için 150.000TL. Standart mıyım biliyorum ama 4g kafi diyorsan tamamdır.
Dayı 15K sistem içinde aynı macun gidiyor merak etmeBen de Ryzen 9 9950X var, topladığım sistem 3D için 150.000TL. Standart mıyım biliyorum ama hala 4g kafi diyorsanız onu alayım.
Fındığın yarısı demek yerine böyle tarif etmek ilginç bir tercih olmuş.termal macunu araba motorunda ki milimetrik yağ tabakası gibi düşünün fındığın 4 de 2si kadar sıkar yayarız
Yok öyle bir şey. Ağzı kapalı kaldığı sürece 10 yıl çekmecede dursa bozulmaz.Açtıktan sonra ömrü , işlevi azalıyor. 2 Gr bile yeterli 2 sene için. Arada çok fiyat farkı yoksa 4 yeterli. Masaüstü için kullancaksan ucuz yollu olanlar bile yeterli
arctic mx6 alınacak bir macun değildir. size tavsiyem noctua nt h2 yahut coolermaster mastergel pro v3 alabilirsiniz.Merhaba,
Termal Macun alacağım,
4 gram 350 TL
8 gram 475 TL
Hangisini tercih etmeliyim?
8 gram daha karlı ama uzun yıllar boyu dayanır mı bilemiyorum.
Alıntıyı görüntüle