- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sık sık oynayacağım. Ara sırada rdr gibi oyunlar oynicam 280 Hz düşünüyorum gibi 25 inç'in boyutu nasıldır 27 inç e göre çok fark var mıdır?Profesyonel olarak valorant csgo oynamıyorsanız 280hz gereksiz kaçıyor
Sık sık oynayacağım. Ara sırada rdr gibi oyunlar oynicam 280 Hz düşünüyorum gibi 25 inç'in boyutu nasıldır 27 inç e göre çok fark var mıdır?Profesyonel olarak valorant csgo oynamıyorsanız 280hz gereksiz kaçıyor
Arada pek fark yok hocam genel olarak hikaye odaklı kişilere 27 inç tavsiye ederken Valorant tarzı oyunculara 24 inç tavsiye ediyoruz. Sizin için 25 inç uygundur.Sık sık oynayacağım. Ara sırada rdr gibi oyunlar oynicam 280 Hz düşünüyorum gibi 25 inç'in boyutu nasıldır 27 inç e göre çok fark var mıdır?
Sizin attığınız model sadece Gsync destekliyor yani sadece Nvidia kartlarda çalışıyor.Profesyonel olarak valorant csgo oynamıyorsanız 280hz gereksiz kaçıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim size önerim bu monitördür.
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS Gaming Monitör
27 inç WQHD (2560 x 1440), IPS, 170Hz’e hız aşırtılabilir (144Hz), 1ms MPRT, Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı (ELMB), G-SYNC Compatible, HDR 10www.gaming.gen.tr
Benim attığım modelde aslında freesync da bulunuyor.Sizin attığınız model sadece Gsync destekliyor yani sadece Nvidia kartlarda çalışıyor.
Freesync gibi her iki kartta çalışmıyor. Ama eğer NVİDİA kart kullanıyorsa ve NVİDİA'dan devam edicekse sizinkisini öneririm.
Eğer sizinkisini almıcaksa;
Bunu öneririm.Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör özelliklerini incele, 7.957,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
-IPS
-165hz - 0.5ms
-Freesync
-27İNCH
-Monitör hapörleride bulunan gayet iyi markadır.
Ben gaminggene bakmıştım sadece. Anladım pardonBenim attığım modelde aslında freesync da bulunuyor.
TUF GAMING VG27AQ1A | ASUS Onlineshop
Buy TUF GAMING VG27AQ1A directly from the manufacturer in the ASUS online store ✓ Fast shippingwebshop.asus.com
Anladim hocam ben en iyisi 25 inç 280 Hz e bakayım freesync var diye biliyorum var değil mi ? Freesync in oyun içinde etkisi ne olur hocam ?Arada pek fark yok hocam genel olarak hikaye odaklı kişilere 27 inç tavsiye ederken Valorant tarzı oyunculara 24 inç tavsiye ediyoruz. Sizin için 25 inç uygundur.
Freesync hem AMD hemde NVİDİA ekran kartında çalışabilen bir özellik.Anladim hocam ben en iyisi 25 inç 280 Hz e bakayım freesync var diye biliyorum var değil mi ? Freesync in oyun içinde etkisi ne olur hocam ?
Ooo valla çok ayrıntılı oldu hocam mükemmel bir özellikmis seveceğim aklıma gelmezdi bir tane çekiyorum hemen herkese teşekürler arkadaşlar.Freesync hem AMD hemde NVİDİA ekran kartında çalışabilen bir özellik.
Freesync;
-Sen 280hz monitör kullanıyosun diyelim ve sen oyunda 300 FPS alıyosun o zaman monitörün 280hz çalışır.
-FPS'in 280 oldu, monitörün yine 280hz çalışır.
-FPS'in 279 oldu, monitörün 279hz çalışır.
-FPS'in 123 oldu, monitörün 123hz çalışır.
-FPS'in 15 oldu, moniötürn 15hz çalışır.
-FPS'İn 500 oldu, monitörün 280hz çalışır.
Ve bunu senkronize eş zamanlı yapar.
Bu sayede yırtılmaları ve kırılmaları önler.
Rica ederim, hayırlı olsun.Ooo valla çok ayrıntılı oldu hocam mükemmel bir özellikmis seveceğim aklıma gelmezdi bir tane çekiyorum hemen herkese teşekürler arkadaşlar.
Yalnız aldıktan sonra isterseniz bana burdan özelden konuşma başlat diyerek danışabilirsiniz.Ooo valla çok ayrıntılı oldu hocam mükemmel bir özellikmis seveceğim aklıma gelmezdi bir tane çekiyorum hemen herkese teşekürler arkadaşlar.
Freesync açıncada gecikme artıyorFreesync hem AMD hemde NVİDİA ekran kartında çalışabilen bir özellik.
Freesync;
-Sen 280hz monitör kullanıyosun diyelim ve sen oyunda 300 FPS alıyosun o zaman monitörün 280hz çalışır.
-FPS'in 280 oldu, monitörün yine 280hz çalışır.
-FPS'in 279 oldu, monitörün 279hz çalışır.
-FPS'in 123 oldu, monitörün 123hz çalışır.
-FPS'in 15 oldu, moniötürn 15hz çalışır.
-FPS'İn 500 oldu, monitörün 280hz çalışır.
Ve bunu senkronize eş zamanlı yapar.
Bu sayede yırtılmaları ve kırılmaları önler.
Yırtılma vs. olmasından iyidir. Öyle çatır çuturda gecikme yapmıyor.Freesync açıncada gecikme artıyor
AMD ekran kartım hocamRica ederim, hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnız aldıktan sonra isterseniz bana burdan özelden konuşma başlat diyerek danışabilirsiniz.
Çünkü sync açma olayı özellikle NVİDİA'da biraz komplike. Monitörden açarsın, ama denetim masasından devre dışıdır vs.
Normalde çok basit ama yeni kullanıcılar yapamayabiliyor.