1.5 ay mı? Fazla bir süre aynı kiloda kalmışsın. Eğer her gün çalışıyorsan normalde 1.5-2 haftada yavaş yavaş kilo arttırman lazımdı. Önce 5, sonra 7.5, sonra da 10. Şu anda 7.5 ya da 10'u deneyebilirsin.1.5 aydır 5 kg(2x) ile evde spor yapıyorum. Artık çok basit gelmeye başladı 5 kilogram. 10 kg(2x) ye geçmeliyim. Veya kaç kiloya geçmeliyim
Maks 2 haftaya 10kg ye geçmen lazımdı.1.5 aydır 5 kg(2x) ile evde spor yapıyorum. Artık çok basit gelmeye başladı 5 kilogram. 10 kg(2x) ye geçmeliyim. Veya kaç kiloya geçmeliyim
progressive overload denilen bişey var dostum1.5 aydır 5 kg(2x) ile evde spor yapıyorum. Artık çok basit gelmeye başladı 5 kilogram. 10 kg(2x) ye geçmeliyim. Veya kaç kiloya geçmeliyim
progressive overloadda sadece kilo arttırmak değil tekrar arttırmak da bi yolMaks 2 haftaya 10kg ye geçmen lazımdı.
Birden bire olmaz zaten. İlk hafta, bilemedin 2. hafta (kişiden kişiye değişir) 5 kilodan 7.5'a arttırıp, ilerleyen günlerde yavaş yavaş 10 kiloya geçmesi lazımdı. 4 set yapıyorsa önce 3 set 7.5, 1 set 10 ile devam edip birkaç gün sonra 2 set 7.5, 2 set 10 ve birkaç gün sonra da full 10 ile devam etmesi daha sağlıklı olurdu.Birden bire ağırlığın 2 katına geçmek zor olmaz mı?
3 set yapıyorum her hareket 15 tekrarprogressive overload denilen bişey var dostum
çalıştığın kiloyu veya tekrarı düzenli arttırman gerekiyor
gelişimi burdan anlıyoruz
sen 1.5 ay boyunca 5kg ile atıyorum bi harekette sabit 10 tekrar atarsan gelişim nacizane olmaz
her hafta dumbell alamayacağın için tekrarları arttırmanı öneririm
kaç kiloya geçme mevzusuna gelince dumbell satılan mekana gidip kendin deneyimleyebilirsin
hareket var hareket var yani hepsinde aynı oranda kilo arttıramayabilirsin uzaktan bişey söylemek doğru değil
ağırlık arttıramıyorsan ki dumbeller çok pahalı düzenli alabileceğini sanmıyorum3 set yapıyorum her hareket 15 tekrar