100lük paket alırsanız 100 alabilirsiniz.Arkadaşlar altyapım maximum 100 Megabit destekliyor ama ben yine de sorayım dedim.Kablolar Türk Telekom'un eski kabloları diye biliyorum. 2.4 GHz VDSL'de kaç Mbps alırım? olmadı 5 GHz geçerim.
Korktuğum şey Türk Telekom'un eski kabloları yani 100lük paket alacağız zaten 30-60 megabit almayız değil mi.100lük paket alırsanız 100 alabilirsiniz.
Netspeed.com üzerinden sorgulama yaparsanız doğru gösteriyor orada kaç yazıyorsa maksimum o hızı alabilirsiniz.Arkadaşlar altyapım maximum 100 Megabit destekliyor ama ben yine de sorayım dedim.Kablolar Türk Telekom'un eski kabloları diye biliyorum. 2.4 GHz VDSL'de kaç Mbps alırım? olmadı 5 GHz geçerim.
Yok hocam sanmıyorumKorktuğum şey Türk Telekom'un eski kabloları yani 100lük paket alacağız zaten 30-60 megabit almayız değil mi.
Benim oturduğum binadaki kablolar da çok eski 66 mbps gözüküyo 50lik paketim var sabit alıyorumKorktuğum şey Türk Telekom'un eski kabloları yani 100lük paket alacağız zaten 30-60 megabit almayız değil mi.
öyle bişey olamaz sözleşme imzalarken internet servis sağlayıcıları bir madde koyuyor taahüt ettiği hızın %90 ını vermek zorunda diye biliyorum biraz farklıda olabilir yani 100 ise en kötü 90 alman gerekir veya 85 felan öyle bir şey var yani için rahat olsun 30-60 felan alamazsınKorktuğum şey Türk Telekom'un eski kabloları yani 100lük paket alacağız zaten 30-60 megabit almayız değil mi.
Yok hocam sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim oturduğum binadaki kablolar da çok eski 66 mbps gözüküyo 50lik paketim var sabit alıyorum
sağolunöyle bişey olamaz sözleşme imzalarken internet servis sağlayıcıları bir madde koyuyor taahüt ettiği hızın %90 ını vermek zorunda diye biliyorum biraz farklıda olabilir yani 100 ise en kötü 90 alman gerekir veya 85 felan öyle bir şey var yani için rahat olsun 30-60 felan alamazsın