Yardım Kaç taksitle pc topluyorsunuz ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Beyler sistem toplarken her parçaya kaçar taksit yapıyorsunuz ? 12 ay taksitle alasım geliyor fakat faiz miktarını görünce alası kaçıyor insanın.

Beyler sistem toplarken her parçaya kaçar taksit yapıyorsunuz ? 12 ay taksitle alasım geliyor fakat faiz miktarını görünce alası kaçıyor insanın.
Bazı yerlerde bazen bazı kartlara peşin fiyatına taksit oluyor genelde onlara denk getiriyorum ama eğer peşin fiyatına yoksa çok faiz koydurtmuyorum misal 10k üründe 12k denk gelecek şekilde max taksit yaptırıyorum

Vade farkı varsa almıyorum. Genelde 3 oluyor

Keşşşş :D

vade farksız olunca taksit mantıklı yoksa 3000 tllik ürüne 3 taksit için 3500-4000 niye verim.

cash almıştım :D biraz enaylik yapmışım :D
cahilliğime denk geldi . ozmnlar pc cahiliydim :D

Vade farkı varsa almıyorum. Genelde 3 oluyor
vade farksız olunca taksit mantıklı yoksa 3000 tllik ürüne 3 taksit için 3500-4000 niye verim.
Vade farkı olmayana kadar. Faiz sıkıntılı.
Vade farkı olmayan bir site var mı ki ? Mesela şuan 9800x3d işlemci için akakçe üzerinden bakıyorum. Hangi alışveriş sitesine girsem taksit sayısı arttıkça faiz biniyor.

Vade farkı olmayan bir site var mı ki ? Mesela şuan 9800x3d işlemci için akakçe üzerinden bakıyorum. Hangi alışveriş sitesine girsem taksit sayısı arttıkça faiz biniyor.
genelde n11 , amazon , hepsi burada vade farksız veriyor. bir de vatan var tabi.
3-6 arası değişiyor.

tek çekim aldım ):

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,329
Üyeler
191,076
Son üye
PomidorYumurta
Geri