Dardanel daha çok "EliT Ğesmi" ilgilendirdigi için eski reklamında da esnafı aşaladı yine Ğadam deĞli Ğadın diyerek feministleri tetiklemeye çalışıyor onlarda zengin olduğu için bundan sonra Ğadın ın yaptığı dardanel tonu yiyecekDardanelin her reklamı saçma. Bundan önceki reklam da aşırı saçma ve anlamsızdı sonra başlarını kaldırmıştılar reklamın..
Kadın erkek farkı ne ya harbi?sözde kadın erkek aynı demeye çalışan insanlar bu reklamda erkekleri yerin dibine gömmüş saçma geldi bana. Kadın çalışan erkek çalışan ne fark eder ki hepimiz insan degil miyiz?
Bizde olan onlarda olmayan bir şey var da neyseKadın erkek farkı ne ya harbi?
Cinsiyet belirtmede kadın-erkek kullanılır. Bayan kelimesini kullananların bu mantıkla bir erkeğe de bay diye hitap etmesi gerekiyor ki bu saçma bir hal alıyor. Bence en iyisi tanımadığınız bir kadına hanımefendi diye hitap etmek. Bayana olduğu kadar kadına da takanlar çok.Bayan değil kadın olayını da anlamadım. Bayan daha nazik değil mi? Bayan ile kadın arasındaki fark nedir ki?
Ne demek lazımmış peki?İmamhatip lisesinden Anadoluya geçtim. Abi orada bayan dedim mi sizi vuruyorlar!
Millet iyici saçmalıyor.
Yok bayan diyince ataerkil ortam oluyormuş. Breh breh breh!
Aynen. Ay bazı şeyleri abartıyorlar.kadın mı?
önden buyurun kadın (!)Aynen. Ay bazı şeyleri abartıyorlar.