Kadınlar neden keko sever?

Alkolik cahil baba ile sevgisiz büyüyen kızlar ilk sevgi gösteren kekoya atlıyor isteb

2 kız görünce eli ayağına dolaşan, hayatında sevgilisi olmayan asosyal adamları kızlar napsın reis? Güzel kızları sevmediği tiplerle görünce kızlara hemen kas*r muamelesi yapanlar da var. Olay özgüvende ve sosyallikte bitiyor, ortam varsa eğlence varsa kızlar da orayı sever. Yanında iki kelime konuşamayan kem küm eden kişileri istemezler doğal olarak.

Maço erkeklerden hoşlanır TR gızları ve kekolar da bundan faydalanıyor.

Soru başlıkta, biraz karışsın ortalık :D (!)
Karakter tarafında muzdarip olan insanları seviyorlar aynı anda 10 kızla yazışan işe yaramaz insanlar işin kötü yanı mevzu asosyal olmak değil bir arkadaş yazmışta mevzu ona değer verirsin dokunurken konuşurken ama diğer arkadaşlar öyle değil

Kadınlar erkeklerde özgüvene çok dikkat eder. Keko elemanlar özgüvene yüksek atılgan insanlar.

Çünkü farklılar a*ına koyayım. Sen git asosyal ol kızın yanında elin ayağın titresin sonra kızlar neden keko seviyor. Çünkü özgüvenliler a*ına koyayım. Boş boş konular açmayın ya.
Sadece kekolar özgüvenli olmuyor ama sen bilirsin

ben keko sevenlere kadın demem çünkü kendilerine saygısı yoktur.

Kekolara bakacak seviyede olan bir kızı aklı bașında biri istemez çünkü.
aleyna tilki keko seviyomus , şurda gelse benimle sevgili olacak var mı dese bırak aklı basındayı forumun %90 ı private chat e baskın yapar yani kısaca , ister ister :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kibar keko diye bir şey var ilk defa geçen sene left 4 de keşfettim, insta profil atmıstı takip et diye gittim baktım ankaralı has keko ,her fotosunda dedesinin dedesinden kalma bi tespih ve kaynakçı gözlüğü ile s*çar pozisyonda her yerde fotosu var az konuştum kızlar düşüyomu diye o sırada oyun da oynuyoruz alttan konusuyoruz, adama kit bastım adam anime girl gibi teşekkür ederim dostum dedi, şaşırdım şey dedi kızlar kibar ama sert görünüşlü erkek seviyo benim gibi dedi. O günden sonra kekoların çok şirin varlıklar olduğunu anladım.

Son düzenleme:
Ergenlik çağında öylelerini severler büyüdükçe olgunlaşıp karaktere odaklanırlar

Herkes kendine benzeyeni sever.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri