Kadir Şeker Tahliye Oluyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,531
Sizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.

Sizce doğru karar mı yanlış karar mı?
Bence karar yanlış, isterse süper kahraman olsun, sonuca baktığın zaman cinayet işlemiş adam.

Karar doğru.

Olayı bilenlere göre yanlış bilmeyenlere göre doğru. Kendisi zaten kasten işliyor cinayeti. Bana göre hem iyi hem kötü. Hatta kurtardığını sanan kadın sonradan buna laf falan ediyor kocamı öldürdü katil mi diyor bir şeyler diyor. Kimseye bulaşmayın fazla da duyarsız kalmayın.

Olayı bilenlere göre yanlış bilmeyenlere göre doğru. Kendisi zaten kasten işliyor cinayeti. Bana göre hem iyi hem kötü. Hatta kurtardığını sanan kadın sonradan buna laf falan ediyor kocamı öldürdü katil mi diyor bir şeyler diyor. Kimseye bulaşmayın fazla da duyarsız kalmayın.
Orada kızı kurtarıp adaleti sağlamak Kadir Şeker'e mi kaldı? Ne kadar iyi niyetli olarak yapmış olursa olsun sonuçta cinayet bu.

Konuya fransız kalmayı tercih ediyorum.

Mantıklı karar desem o zaman "Ben de öldüreyim, çıkayım." kafasındakiler laf söyleyecek. Yanlış karar desem "empati yoksunu" olacağım. Bu cinayet işlendiği sırada adamın bilinç altını bilmediğim için tarafsız kalmayı tercih ediyorum.

En mantıklısı ev hapsi. İki tarafın da istediğinin ortası olsun.

2 tane kendini bilmeze karışıp kadını kurtarmaya çalışması en başından hataydı. Her ne kadar cinayette olsa, ben kararı doğru buluyorum.

Bence hatasından dersini aldıysa sıkıntı yok. Bana göre hırsız aklı başına geldiyse artık yapmaz :peepo1: katılırmısınız bilmem

Bence hatasından hatasının dersini aldıysa sıkıntı yok. Bana göre hırsız aklı başına geldiyse artık yapmaz :peepo1: katılırmısınız bilmem
Roblox oynamıyoruz adam cinayet işlemiş, hatasını anlayınca, pişman olunca öldürdüğü adam geri mi geliyor.

23 cm bıçak taşımak zaten suç değil mi hocam? ben mi yanlış biliyorum. Her türlü kasıtlı olarak başkası öldürülmüş. Sadece yaralayıp bırakabilirdi.
Aynısı yazacaktım, bir türlü toparlayamadım. Yarım yamalakta yazmak istemedim. Dediğin aynen doğru.

Roblox oynamıyoruz adam cinayet işlemiş, hatasını anlayınca, pişman olunca öldürdüğü adam geri mi geliyor.
Gelmiyor tabi onu en sonda hesabını alınca Allah karar verir.
Zaten olayı unuttuğumdan tam detaylı hatırlamıyorum olaya k derim e çıkar ya da b o yüzden yazdığım mesaj için özür dilerim :peepo1: 23 cm bıçağı tamamen unuttum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri