Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım

Katsu

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhaba arkadaşlar itopya.com da satılan monitör klavye kulaklık ve mouse dahil bir sistem buldum sistemin üzerinde ufak düzenlemeler yaptım ve fiyatı 8bin tl ye ulaştı ama içime sinmeyen şey şu normalde gözüme kestirdiğim pc 7100tl idi içinde r5 3500x ve rtx 2060s oc ekran kartı vardı gayet güzel düşünüyordum pc hakkında fakat şöyle bir durum var ki arkadaş monitörüm yok ve alabilecek bütçem de yok.. İdareten arkadaşlardan ödünç alacaktım vs. Şimdiki düşündüğüm kasada ise 2060 oc ekran kartı var açıkçası performans farkından biraz korkuyorum çünkü yayın yapacağım onun dışında söylediğim gibi monitör vs. İle birlikte 8000 TL'ye denk geldiği için de tabii ki çok cazip oluyor sistemin özelliklerini aşağıya bırakıyorum biraz fikir verip içimi rahatlatmanızı umuyorum ayrıca sistem tavsiyelerine açığım
Screenshot_2020-05-24-04-11-15-656_com.android.chrome.webp

Not: rtx 2060 dan daha iyi bir yükseltme seçeneği yok

Şuan linke gidemiyorum host error veriyor düzelince bakacağım ama öncesinde şunu sorayım monitör var mı fiyatın içinde?
Bu sistemi alan ilk 5 kisiye monitör ilk 15 kisiye klavye kulaklik vs vs gibi hediyeler vardı şuan hangileri kaldi bilmiyorum.

Şuan linke gidemiyorum host error veriyor düzelince bakacağım ama öncesinde şunu sorayım monitör var mı fiyatın içinde?
Senin nick bir yerden tanıdık geliyor ama hatırlayamıyorum.
Monitör dediğin şey Letgo'dan 100/200 TL'ye de halledilir.
Sen işlemci ve ekran kartını iyi almaya çalış.
Monitör sonradan da halledilir.

Yayın yapacaksan 3600 almalısın.

Bu sistemi alan ilk 5 kisiye monitör ilk 15 kisiye klavye kulaklik vs vs gibi hediyeler vardı şuan hangileri kaldi bilmiyorum.
Linke şimdi girebildim. Bu sisteme bakmıştım ama gerçekten bir tık pahalı duruyor diğer sisteme göre. Gerçi sanırım artık araştırmaktan beynim kalmadığı için anlamadım ss attığım sistem şuan bütçemin sınırı zaten. Öyle böyle değil tam net sınırı. Yani bunu beğensem bile alamam..

Merhaba arkadaşlar itopya.com da satılan monitör klavye kulaklık ve mouse dahil bir sistem buldum sistemin üzerinde ufak düzenlemeler yaptım ve fiyatı 8bin TL ye ulaştı ama içime sinmeyen şey şu normalde gözüme kestirdiğim PC 7100tl idi içinde r5 3500x ve rtx 2060s oc ekran kartı vardı gayet güzel düşünüyordum PC hakkında fakat şöyle bir durum var ki arkadaş monitörüm yok ve alabilecek bütçem de yok.. İdareten arkadaşlardan ödünç alacaktım vs. Şimdiki düşündüğüm kasada ise 2060 oc ekran kartı var açıkçası performans farkından biraz korkuyorum çünkü yayın yapacağım onun dışında söylediğim gibi monitör vs. İle birlikte 8000 TL'ye denk geldiği için de tabii ki çok cazip oluyor sistemin özelliklerini aşağıya bırakıyorum biraz fikir verip içimi rahatlatmanızı umuyorum ayrıca sistem tavsiyelerine açığım Alıntıyı görüntüle
Not: rtx 2060 dan daha iyi bir yükseltme seçeneği yok
Bu arada yayın yapacaksan 3600 alman daha iyi olacaktir ve Temmuz ayı gibi toplamayı düşünüyorsan R5 3600XT ler iyileştirilmiş işlemciler bunlarda aklında olsun.

Senin nick bir yerden tanıdık geliyor ama hatırlayamıyorum.
Monitör dediğin şey Letgo'dan 100/200 TL'ye de halledilir.
Sen işlemci ve ekran kartını iyi almaya çalış.
Monitör sonradan da halledilir.
Dostum letgoya baktım ama 2. El gaming monitör bulamadım. Adamlar tüplü falan satıyor yav. Bu arada nick in tanıdık gelmesi normaldir çoğu oyunda varım gibi bişey :D ayrıca buralarda da gayet aktifim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yayın yapacaksan 3600 alman daha iyi olacaktir ve Temmuz ayı gibi toplamayı düşünüyorsan R5 3600XT ler iyileştirilmiş işlemciler bunlarda aklında olsun.
Bir arkadaşım daha yukarda 3600 önermiş bir kaç yoruma dayanarak konuşuyorum R5 3500x in gayet başarılı yayın yaptığını söylüyorlar bilemiyorum

3500x yayın için seni mutlu etmez

Dostum letgoya baktım ama 2. El gaming monitör bulamadım. Adamlar tüplü falan satıyor yav. Bu arada nick in tanıdık gelmesi normaldir çoğu oyunda varım gibi bişey :D ayrıca buralarda da gayet aktifim
Gaming monitör alırsın demedim zaten, monitör alırsın.
Gaming monitör alacağım diyerek kasayı kırpma,
Gerekirse monitörü tüplü, klavye mouse BİM'den alırsın.
Parçaların önem derecesi vardır, o sırayla gidersin.
Senin bütçen tam olarak ne kadar? Max. ne kadara çıkabiliyorsun?

Bir arkadaşım daha yukarda 3600 önermiş bir kaç yoruma dayanarak konuşuyorum R5 3500x in gayet başarılı yayın yaptığını söylüyorlar bilemiyorum
Oyun oynayacak isen stok soğutucu ile fark olmuyor ama render a girince iş r5 3600 çok daha iyi durumda.

Gaming monitör alırsın demedim zaten, monitör alırsın.
Gaming monitör alacağım diyerek kasayı kırpma,
Gerekirse monitörü tüplü, klavye mouse BİM'den alırsın.
Parçaların önem derecesi vardır, o sırayla gidersin.
Senin bütçen tam olarak ne kadar? Max. ne kadara çıkabiliyorsun?
Max. 8000

Oyun oynayacak isen stok soğutucu ile fark olmuyor ama render a girince iş r5 3600 çok daha iyi durumda.
Şöyle söyliyeyim pc sadece oyun ve yayını bir de müzik işleri için kullanılacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,255
Üyeler
189,816
Son üye
barangazitasar
Geri