Neler Yeni

Kafayı yemek üzereyim...

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Masaüstü al. Madem ethernet kablosu çekmene izin yok. Al bir tane Wİ-Fİ adaptörü tak PC'ye.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim...
Çünkü bilgisayar konusu ile alakalı şimdi diyeceksinizki böyle dert mi olur? Ama izin verinde biraz açıklayayım...
Şimdi ben bir masaüstü alacaktım bütçem monitör dahil 8k idi yaklaşık 1 hafta önce annemlerle bu bilgisayar konusu konuşuldu ve annem masaüstü almayacağını laptop alacağını söyledi neden dedim ve bana üni için taşınıyo gibi bahaneler ortaya sundu ama daha 9.sınıfa gidiyorum bende baya üzüldüm yaklaşık 1 haftadır aynı şeyi düşünüyorum kafayı yemek üzereyim annemlerle bir daha konuşucam bi ara masaüstü almaları için büyük ihtimalle bir şekilde alırım baya ikna ederek falan ama sıkıntı olan şu masaüstünü kabul etseler bile ethernet çekmeme izin vermezler çünkü pc ile modem arasında 12m var mecbur ethernet bağlamam lazım yoksa deli gibi ping olur ama annemler kabul etmez çünkü 12m evin içinden kablo mu çekilir görüntüsünü bozar falan der masaüstü almaz ve laptop alması beni nerdeyse kafayı yedirttcek. Yani son 1 hafta deprosyandaydım sizinle paylaşırsam biraz rahatlar gibi hissediyorum....
Kablosuzda hayvan gibi ping çıkmaz, ayrıca kabloyu halının altından götürürsen görünmemiş olur.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bizde derdimiz var sanıyoruz o.O2

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim...
Çünkü bilgisayar konusu ile alakalı şimdi diyeceksinizki böyle dert mi olur? Ama izin verinde biraz açıklayayım...
Şimdi ben bir masaüstü alacaktım bütçem monitör dahil 8k idi yaklaşık 1 hafta önce annemlerle bu bilgisayar konusu konuşuldu ve annem masaüstü almayacağını laptop alacağını söyledi neden dedim ve bana üni için taşınıyo gibi bahaneler ortaya sundu ama daha 9.sınıfa gidiyorum bende baya üzüldüm yaklaşık 1 haftadır aynı şeyi düşünüyorum kafayı yemek üzereyim annemlerle bir daha konuşucam bi ara masaüstü almaları için büyük ihtimalle bir şekilde alırım baya ikna ederek falan ama sıkıntı olan şu masaüstünü kabul etseler bile ethernet çekmeme izin vermezler çünkü pc ile modem arasında 12m var mecbur ethernet bağlamam lazım yoksa deli gibi ping olur ama annemler kabul etmez çünkü 12m evin içinden kablo mu çekilir görüntüsünü bozar falan der masaüstü almaz ve laptop alması beni nerdeyse kafayı yedirttcek. Yani son 1 hafta deprosyandaydım sizinle paylaşırsam biraz rahatlar gibi hissediyorum....
Derdini seveyim millette ne dert var şükret. O kabloyu illa biryerden geçirirsin kafana takma yaşın daha genç daha neler göreceksin. Bunlar hallolucak şeyler

Excator23cm

80+ Gold
İnternet ile ilgili bir sıkıntın olmaz en kötü halıların altınadan kablo geçirirsin.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bizde derdimiz var sanıyoruz.....

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
neden kasayı kuracağın yerde telefon ile internet testi yapmıyorsun?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bizde derdimiz var saniyoruz... 🚬🚬🚬

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Of bee derde bak aga yak yak. En büyük derdin bu olsun. Bir de depresyondaymış :D Depresyon öyle basit bir şey değil. Eminim depresyonun ne olduğunu bilmiyorsun. Kusura bakma da böyle dert mi olur ? Ha şahsi fikrimi söyliyim. Annen haklı. Bilgisayar öyle her sene alınan bir şey değil. Üniversiteye giderken sistemi götüremeyeceğin için laptop istemiş. Eğer gaming laptop alacaksa bence aldır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom