Neler Yeni

Kahve vs Çay :D sizce?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya :D Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
kahve >>>>>>>>>>

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kahve güzeldir ama çaysız yapamıyorum bu tür bir şey var.
kahve >>>>>>>>>>
Arkadan gerçek bir ''sanatçı'' açacaksın manzara varsa manzara sakin ortam varsa sakin ortam içeceksin kahveni. Bu keyfi herkes bilmez.
Çayın yeri ayrı ama taze öğütülmüş kaliteli bir kahvenin tadını hiçbir şey vermez
Uff dediğim gibi sabah falan çok fena keyif veriyor. Ancak çay kadar içemememiz dezavantaj. Gerçi ben çayı da anormal içiyorum. Keyfimde olayım 13 çay içerim.
Bağımlılık yapıyor baya :d

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar en son klasik mi sütlü baklava mı diye konu açmıştım. Şimdi geldik kapışmaya :D Ben sabah mor ve ötesi dinlerken ki kahve olayını çok seviyorum ama çaysız da yapamam gibi. Ben karar veremiyorum siz karar verin.
kahve aci icemiom ben. oralet>all ama ikisi arasından cayy

Bor4

80+ Bronze
eskiden çaydı ama şuan kahveyi tercih ediyorum

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Evdeyken çay, babam çok güzel demliyor demliği bitir gene rahatsız etmez rakibi yok.
Dışardayken hem çaylar o kadar güzel olmuyor hemde fiyatı kahveye yakınken arkadaşlarla olursak birde tabi ki kahve alıyoruz.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
aile evinde kahve diye bir içeceğinden haberim yoktu. Kendi evime cıkınca evde Kafe kurdum
Kahve içmek günahdır hocam (!)
genelde böyle olur çayla başlarsın kahveyle devam edersin. Ben ikisiyle birlikte götüren yüzde 5'lik kitledenim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evdeyken çay, babam çok güzel demliyor demliği bitir gene rahatsız etmez rakibi yok.
Dışardayken hem çaylar o kadar güzel olmuyor hemde fiyatı kahveye yakınken arkadaşlarla olursak birde tabi ki kahve alıyoruz.
Çayı iyi yapan biri varsa kahvenin çok şansı olmuyor hocam o doğru.

Top Bottom