Kahve miktarını sormadım kahvenin sertliğini sordum aynı miktar kahve biri yumuşak biri sert içimliKahve miktarı tabi ki etkiler.
Kahveye göre değişir mesela nescafe bir tık daha yumuşak ama Jacobs daha sert oluyor.Kahve miktarını sormadım kahvenin sertliğini sordum aynı miktar kahve biri yumuşak biri sert içimli
Makbulünde güzel ama Jacobs gibi sert. Nescafede Tasters taste Ve Golden fena değil.Kahveye göre değişir mesela nescafe bir tık daha yumuşak ama Jacobs daha sert oluyor.
Golden ve Classic hoş bir tatları varMakbulünde güzel ama Jacobs gibi sert. Nescafede Tasters taste Ve Golden fena değil.
Makbulünde güzel ama Jacobs gibi sert. Nescafede Tasters taste Ve Golden fena değil.
Ben french press ile yapıyorum 7li kahve paketi aldım her birinin tadı sertliği farklı o yuzden merak ettim acaba kahvenin sertliği kafeini etkiliyormu diye.Beğendiğimden kiloluk alıcamGolden ve Classic hoş bir tatları var
Bende French Pressle yapıyordum Kırıldı Frenchle Yaparken Makbul, Tchibo Professional, Tchibo Gold Demeiştim. Hepsi Güzel, Gold bir Tık daha iyi gibiydi.Ben french press ile yapıyorum 7li kahve paketi aldım her birinin tadı sertliği farklı o yuzden merak ettim acaba kahvenin sertliği kafeini etkiliyormu diye.Beğendiğimden kiloluk alıcam
Bende paco'nun 7li setinden aldım sipariş verdikten sonra kavurup öğütüp taze taze yolluyorlar. Hoşuma gitti kahveyi demledikten sonra tüm evi kahve kokusu sarıyorBende French Pressle yapıyordum Kırıldı Frenchle Yaparken Makbul, Tchibo Professional, Tchibo Gold Demeiştim. Hepsi Güzel, Gold bir Tık daha iyi gibiydi.
French Press icin olabilirmi bu set? Bende Düsünebilirim eğer öyleyse.Bende paco'nun 7li setinden aldım sipariş verdikten sonra kavurup öğütüp taze taze yolluyorlar. Hoşuma gitti kahveyi demledikten sonra tüm evi kahve kokusu sarıyor
Kahveyi istediğin şekilde seçebiliyorsun french presste varFrench Press icin olabilirmi bu set? Bende Düsünebilirim eğer öyleyse.