Kaliteli, bana sıkıntı çıkarmayacak gaming mouse

Evet 33tl kaçırmayın
Orjinal demişsin adama bizde değil dedik insanları yanıltma diye razer logitech steelseries gibi markaların mousepadlerini bu fiyatlara alamazsın indirime girdiklerinde bile 100 150 tl oluyor en küçükleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben razer tarafından üretildiğini savunmuyorum zaten. Ürünün kalite bakımından orjinal olduğunu söylüyorum aktif olarak 3. Seneye giriyorum bu pad ile ilk aldığım gün gibi kalitesini koruyor. Siz çıkıp farklı modeller atıyorsunuz ürünün orjinali budur diye 35 liralık bir ürünle 1000 TL lik ürünün kalitesi özelliği vb. aynı olamaz zaten.
Bende aynı mousepadin daha büyüğünü kullanıyorum çok kötü değil ama aşırı toz tutuyor ve kayganlığı çok iyi değil ama f/p olarak tabi ki bu fiyata bu kadar olur zaten.

Bende aynı mousepadin daha büyüğünü kullanıyorum çok kötü değil ama aşırı toz tutuyor ve kayganlığı çok iyi değil ama f/p olarak tabi ki bu fiyata bu kadar olur zaten.
Toz konusunda haklısın ona çözüm bulunamıyor zaten kasa da aynı keza baş belası.

Kaliteli mouse pad ve bana kısa vadede sıkıntı çıkarmayacak mouse
https://www.hepsiburada.com/xrades-...6JAG?magaza=Xrades&url_src=and-product-detail kalitesini çok bilmiyorum kullanmadım ama bana bunu tavsiye etmişlerdi bak bi istersen, mouse olarak corsair katar pro kullanıyorum çok küçük olması dışında sorun yok baya kaliteli , kullanmadığım ama iyi olarak rival 3 ve razer basilisk v2 tavsiye edebilirim kablosuz istersen razer basilisk x var.

Ya bunun Orjinalini atsanıza şuraya harbiden merak ediyorum? 😂 Ben memnunum ayrıca üründen 2 sene olacak kumaşı gayet kaliteli fareyi çok rahat kullanabiliyorum renklerde solma vs yapmadı henüz
Hangi fareyi kullanıyorsunuz? Ayrıca daha önce farklı mousepad kullandınız mı?

Hangi fareyi kullanıyorsunuz? Ayrıca daha önce farklı mousepad kullandınız mı?
Daha önce bloody TL 80 kullanıyordum razer deathadder V2 ye geçtim şimdi daha önce farklı mousepad kullanmadım.

Ben orjinal olmadığını biliyorum zaten .30 TL'ye razerin orjinalligini sorgulayan adama orjinal derim tabi.

Alma bunu 2 ay sonra toz çekmekten mouse kaymiyor ben bundan çakma razer geçtim güzel. Arkadaşım da 3 sene kullanmıştı razeri o da memnundu bu arada steelseries qck da kullandım ben elbette daha iyi ama arada ki farka değmez çakma razer candır

Son düzenleme:
Ben orjinal olmadığını biliyorum zaten .30 TL'ye razerin orjinalligini sorgulayan adama orjinal derim tabi.

Alma bunu 2 ay sonra toz çekmekten mouse kaymiyor ben bundan çakma razer geçtim güzel. Arkadaşım da 3 sene kullanmıştı razeri o da memnundu bu arada steelseries qck da kullandım ben elbette daha iyi ama arada ki farka değmez çakma razer candır
link 93 tl ye aldım indirimle yine de değmez mi diyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri