Kampanya Değişikliğinde Taahhüt Öder miyim?

waltz

80+
Reaksiyon skoru
12
Selamunaleyküm arkadaşlar öncelikle Turk Telekom ev interneti kullanıyorum. 4 Mbps çok düşük bi paketim var. Kampanyadan almıştım. 24 aylık. 8 ayı kaldı ve değiştirmek istiyorum. Bana önerilen Paket/Kampanya değişikliği olan 16 Mbps limitsiz kampanyaya geçersem Taahhüt ücreti öder miyim? bi yardımıcı olursanız sevinirim

Selamunaleyküm arkadaşlar öncelikle Turk Telekom ev interneti kullanıyorum. 4 Mbps çok düşük bi paketim var. Kampanyadan almıştım. 24 aylık. 8 ayı kaldı ve değiştirmek istiyorum. Bana önerilen Paket/Kampanya değişikliği olan 16 Mbps limitsiz kampanyaya geçersem Taahhüt ücreti öder miyim? bi yardımıcı olursanız sevinirim
Ödemezsin ama tt tekrar kullanma bi arkadaşıma da aynı teklif geldi 4 mbps den 16 mbps le geçtiler hızları aynı bence tahhaütünüz bitmesini bekleyin milleni.com veya türknet`e de bakmanızı öneririm

Hayır hocam ödemezsiniz.
Şahsen ben Ttnet'e başvuru yaptığımda 35mbps lik tarifeyi seçmiştim ama bana verilen tarife 24mpbs hipernet.
Uygulamadan girip paketi değiştirdim ek ücret ödemeden.
Şuan ise 100mbps kullanıyorum.
Ama eksin cevap istiyorsanız müşteri hizmetlerinden bilgi almanız daha efdaldir.

Taahhüt olucak pardon

Turk telekom online işlemlerde 81.90₺ diyor 16 mbps kampanyayı değiştirip onaylasam o fiyat sabit kalıp 16 mbps alırmıyım eyvallah cevapların için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taahhüt olucak pardon
Bi müşteri hizmetlerini arayayım en iyisi eyv

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,644
Üyeler
187,953
Son üye
BurHAN98987190