Neler Yeni

Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
brom canım benim kardeşim aslan parçası kral paşam, iğneden kandan tahlilden ürkersen Allah korusun tespit edilmesi gereken bir kan değerin hiç tespit edilemeyecek, bu seferde Allah korusun ameliyetlık durumlar veya tam tersine daha fazla iğne olma durumun gelişecek. korkarsan aklına şunu getir eğer bu kanı aldırmazsam daha beteri olabilir bu seni cesaretlendirecektir. belli bir müddetten sonra zaten la bunda bişey yokmuş meğer korkutan şeyler başkaymış diyeceksin.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
brom canım benim kardeşim aslan parçası kral paşam, iğneden kandan tahlilden ürkersen Allah korusun tespit edilmesi gereken bir kan değerin hiç tespit edilemeyecek, bu seferde Allah korusun ameliyetlık durumlar veya tam tersine daha fazla iğne olma durumun gelişecek. korkarsan aklına şunu getir eğer bu kanı aldırmazsam daha beteri olabilir bu seni cesaretlendirecektir. belli bir müddetten sonra zaten la bunda bişey yokmuş meğer korkutan şeyler başkaymış diyeceksin.
Yani aynen öyle

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Kanka kanın alındığı noktayı biliyorsundur orada damarın gözüküyor mu ? Aşırı zayıf mısın ? Birde o kan alındığı yerde damarın kalın mi ince mi ? Onu söylersen sana hafif tüyolar vereceğim

Hasan344

80+ Gold
Olm kaç yaşında adamlarsiniz. İgnedenmi korkuyorsunuz?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Askerde napıcan hayvan gibi iki kolunada iğne yapıyorlar saplıyorlar resmen 😄. Bence alışsan iyi edersin :).

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kanka kanın alındığı noktayı biliyorsundur orada damarın gözüküyor mu ? Aşırı zayıf mısın ? Birde o kan alındığı yerde damarın kalın mi ince mi ? Onu söylersen sana hafif tüyolar vereceğim
Kanka bende gözükmüyor
1.73 68kg
damarı bilmiyorum

- konu sahibi değilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Durmuş Tetik
Dostum hastahane bu devirde son korkman gereken yerlerden biri :) maalesef. Ve sanıldığı düşünüldüğü gibi acı vermiyor kendini sıkmazsan hissetmezsin bile.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Kanka bende gözükmüyor
1.73 68kg
damarı bilmiyorum

- konu sahibi değilim
Çokta zayıf değil ama kendisinin de söylemesi lazım çünkü ben staj yaptım hastanede ve bu sorduğum sorulara kolay yada zor geçeceğini belirtecek bi tık ve alan hemşireye yada stajyere bağlı biraz da

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çokta zayıf değil ama kendisinin de söylemesi lazım çünkü ben staj yaptım hastanede ve bu sorduğum sorulara kolay yada zor geçeceğini belirtecek bi tık ve alan hemşireye yada stajyere bağlı biraz da
knk benim bu :D
bana ne dersin

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kanka kan alınan kısmı biliyorsun dimi kol dirseğinin iç tarafı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun oraya bakınca damarın çok mu belli yoksa hafif mi gözüküyor yoksa hiç mi gözükmüyor
şimdi baktımda damar gözükmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,616
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom