Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,582
Özelden atarız ama konum gizli shawty kimseye görünmeden yalnız gelSen neredesin ki.d
Özelden atarız ama konum gizli shawty kimseye görünmeden yalnız gelSen neredesin ki.d
brom canım benim kardeşim aslan parçası kral paşam, iğneden kandan tahlilden ürkersen Allah korusun tespit edilmesi gereken bir kan değerin hiç tespit edilemeyecek, bu seferde Allah korusun ameliyetlık durumlar veya tam tersine daha fazla iğne olma durumun gelişecek. korkarsan aklına şunu getir eğer bu kanı aldırmazsam daha beteri olabilir bu seni cesaretlendirecektir. belli bir müddetten sonra zaten la bunda bişey yokmuş meğer korkutan şeyler başkaymış diyeceksin.Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Yani aynen öylebrom canım benim kardeşim aslan parçası kral paşam, iğneden kandan tahlilden ürkersen Allah korusun tespit edilmesi gereken bir kan değerin hiç tespit edilemeyecek, bu seferde Allah korusun ameliyetlık durumlar veya tam tersine daha fazla iğne olma durumun gelişecek. korkarsan aklına şunu getir eğer bu kanı aldırmazsam daha beteri olabilir bu seni cesaretlendirecektir. belli bir müddetten sonra zaten la bunda bişey yokmuş meğer korkutan şeyler başkaymış diyeceksin.
Kanka kanın alındığı noktayı biliyorsundur orada damarın gözüküyor mu ? Aşırı zayıf mısın ? Birde o kan alındığı yerde damarın kalın mi ince mi ? Onu söylersen sana hafif tüyolar vereceğimHerkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Kanka bende gözükmüyorKanka kanın alındığı noktayı biliyorsundur orada damarın gözüküyor mu ? Aşırı zayıf mısın ? Birde o kan alındığı yerde damarın kalın mi ince mi ? Onu söylersen sana hafif tüyolar vereceğim
Adamı korkutma lanben de korkuyorum ama yapıcak bir şey yok hemşire kötü olmazsa 2 saniye bile sürmüyor arkadaşın kolunda damarı patlatmıştı
Çokta zayıf değil ama kendisinin de söylemesi lazım çünkü ben staj yaptım hastanede ve bu sorduğum sorulara kolay yada zor geçeceğini belirtecek bi tık ve alan hemşireye yada stajyere bağlı biraz daKanka bende gözükmüyor
1.73 68kg
damarı bilmiyorum
- konu sahibi değilim
knk benim buÇokta zayıf değil ama kendisinin de söylemesi lazım çünkü ben staj yaptım hastanede ve bu sorduğum sorulara kolay yada zor geçeceğini belirtecek bi tık ve alan hemşireye yada stajyere bağlı biraz da
Kanka kan alınan kısmı biliyorsun dimi kol dirseğinin iç tarafıknk benim bu
bana ne dersin
Onun oraya bakınca damarın çok mu belli yoksa hafif mi gözüküyor yoksa hiç mi gözükmüyorKanka kan alınan kısmı biliyorsun dimi kol dirseğinin iç tarafı
şimdi baktımda damar gözükmüyorKanka kan alınan kısmı biliyorsun dimi kol dirseğinin iç tarafı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun oraya bakınca damarın çok mu belli yoksa hafif mi gözüküyor yoksa hiç mi gözükmüyor