Neler Yeni

Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Kanka sana şöyle söyliyim normalde hemşireler şu şekilde yapıyor: İlk önce dezenfektan dökülmüş pamuk ile siliyor sonra orada belli olursa direk buluyorlar ama belli olmazsa ve eğer profesyonel değil ise (ama arada profesyonel olanlarda yapamıyor)seni bi kaç kez delecektir. Ama profesyonel ise direk bulabilir eliyle hissederek, stajyere denk geldiysen ya şansa direk bulur (oda düşük ihtimal)yada seni bi kaç kez deler sonra hemşireden yardım ister yada arkadaşlarından ister o yüzden bunlara dikkat edin eğer direk alınsın kurtulayım yada korkuyorum vs diyorsanız.

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kanka sana şöyle söyliyim normalde hemşireler şu şekilde yapıyor: İlk önce dezenfektan dökülmüş pamuk ile siliyor sonra orada belli olursa direk buluyorlar ama belli olmazsa ve eğer profesyonel değil ise (ama arada profesyonel olanlarda yapamıyor)seni bi kaç kez delecektir. Ama profesyonel ise direk bulabilir eliyle hissederek, stajyere denk geldiysen ya şansa direk bulur (oda düşük ihtimal)yada seni bi kaç kez deler sonra Hemşireden yardım ister yada arkadaşlarından ister o yüzden bunlara dikkat edin eğer direk alınsın kurtulayım yada korkuyorum vs diyorsanız.
valla en son gittiğimde direkt tekte buldu hemşire çekti kanı :D
fakat stajerler falan korkutuyor ya

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,264
İsim
Mert Can Ergün
Geçmiş olsun reis

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hafif bir acı ve bitti bu kadar korkmana gerek yok. Tam iğne girecekken sen tabi bakma oraya kafanı çevir dişini hafif sık 2 sn anca sürer.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
valla en son gittiğimde direkt tekte buldu hemşire çekti kanı :D
fakat stajerler falan korkutuyor ya
İşte dediğim profesyonel emektara denk gelmişin sen oda eliyle hissederek bulup çekmiştir. Ama yinede stajyerler yapacaksa bu işi , tatlı dille 'İlk defa bende mi yapacaksın ?' Diye sorun ki hem o kötü karşılamasın hemde siz bilgi almış olursunuz.

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Kanka bende gözükmüyor
1.73 68kg
damarı bilmiyorum

- konu sahibi değilim
Damarın belirleşmesi kolun üst kısmından turnike bağlanır parmaklar aç kapa yapılır damar en belirgin kolun bükülen kısmında olur ve damarı görmen önemli değildir hissetmek önemlidir bazen hissetmek için damarın olduğu yere bi kaç kez diğer el ile vurulur abartmadan 😅

Zechion

80+ Silver
Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Kan mı tutuyor yoksa korkuyor musun ? Mesela ben kandan rahatsız oluyorum bir nevi tutuyor, o sebeple kan veremiyorum.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Elinde sonunda alışıyorsun, iğneden kaçamazsın. Bugün kan tahlili yaptırmak için sağlık ocağına gittim. Damarlarım küçüklükten beri ince olduğundan dolayı tam 9 yerimi deldiler ama yine de damarı bulamadılar. En sonunda bebek enjektörüyle elden az bir şey alabildiler.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Yapacak bir şey yok tahlillerini yaptırman lazım sıkıntılı bir şey varsa doktorlar nerden anlasın müneccim değiller sonuçta. Benden kan alacakları zaman huylanıyorum baya baya gülüyorum çekiyorlar kanı zaten.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,895
İsim
Hacı
Cesaretini topla git 10 tüp kan ver.
Erkek adam korkar mı sivrisinek şeyi kadar şırıngadan 🤣 (!)

Top Bottom