Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

Ekler

• WhatsApp Image 2023-01-10 at 14.49.10.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-10 at 14.49.10.jpeg
    77.4 KB · Hit: 51
Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Bne iğneye bakmıyom gözümü kapatıyom dua okuyom içimden

Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
narkoz ile aldır .D

İlk gittiğimde bende korkmuştum. Kolum birazcık kalın o yüzden damar bulması zor. 10 dakika damar bulmaya uğraşmalarına rağmen öyle dayanılmaz bir acı yaratmadı. Biraz acıtıyor emin ol, ama kötü bir acı değil. Ondan sonra pamuğu bastırmayı bırakırsan olan acı 30 kat daha fazla mesela :D onu yapmazsan acısı çok az

Afyondaysan gel yardımcı olurum. Tıp fakültesindeyim. Korkacak bir şey yok. Damar patlaması vs nadir olur onlar. Her gün yaklaşık 500 kişi kan veriyor bizim burada.

Benden iki gün üst üste kan almışlardı. İlk gün 4 tüp ertesi gün 7 tüp. Yolda eve giderken düşüp bayılmıştım. O yüzden yanımda biri olmadan gitmiyorum.

Afyondaysan gel yardımcı olurum. Tıp fakültesindeyim. Korkacak bir şey yok. Damar patlaması vs nadir olur onlar. Her gün yaklaşık 500 kişi kan veriyor bizim burada.
malesef orada değilim olsam gelmeye çalışırdım

Hocam hemşireyle muhabbet başlatın. Hâl hatır vs. Beni gevşetiyor genelde. Hele bi de eli yumuşak biriyse hissedilmiyor bile.

Ben bi keresinde kusmuştum ordaki hemşire paspas atarken bela okudu bana napıyım başım dönüyor kan görünce alla alla

Bence kork cunku 33 cm lik iğneyi sokuyorlar açıdan geberiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,727
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri