Tuhaf olurMerhaba. Forumda Bing gibi takılsam nasıl olur, yani nasıl görünür? Cümlelerimin başına hitabet koymam işin eğlencesi olur ama Bing Chat gibi davranmam nasıl olur?
Bu arada Bing Chat gibi olmaktan kastım sırf Bing Chat'i kullanarak kopyala yapıştır cevap vermek değil. Kendi bilgi dağarcığım dahilinde daha farklı bir üslup kullanarak forumda aktiflik göstereceğim.
- Resmi ve daha farklı bir üslup kullanımı,
- Konulara yazdığım cevaplar daha da mantık çerçevesi içinde ve kullanıcının "tam" olarak ne istediğini tahmin edip tekte cevap verme
Bunu yapmamın sebebi sırf eğlence mi? Belki.
Ama bir yandan bana faydası da var. İletişimimi daha sağlam, daha oturaklı olması noktasında katkısı olabilir. Kesin faydalıdır diyemem ama ağzına geleni söylemek de pek yararlı değil, anlarsınız.
Ya aslında merak ettiğim şu komik bir şey mi? Bazı kullanıcılar "Kendisini arama motoru sanıyor" gibi saçma sapan yorumlar da falan bulundular o kadar.
Nideen?Kötü olur, varsa başka soru cevaplayalım.
Forumun amacı insanlarla birebir etkileşime girmek, bingden kopyala yapıştır veya metin alınıp bir iki şey eklemeli cevap istesem direkt binge yazarım zaten.Nideen?
Aslında konuda özellikle bunu kastetmediğimi yazdım.Forumun amacı insanlarla birebir etkileşime girmek, bingden kopyala yapıştır veya metin alınıp bir iki şey eklemeli cevap istesem direkt binge yazarım zaten.
siri sen değil miydinArkadaşlar zamanında bir arkadaşımız Siri gibi davranıyordu gayet güzel zamanlardı be.
Neyse benim Bing gibi davranmaktan kastım resmi, mesafeli ve bilgi odaklı konuşmak. Bing sadece süs.
Bırak bingi falan bu adam ne güne duruyor.Merhaba. Forumda Bing gibi takılsam nasıl olur, yani nasıl görünür? Cümlelerimin başına hitabet koymam işin eğlencesi olur ama Bing Chat gibi davranmam nasıl olur?
Bu arada Bing Chat gibi olmaktan kastım sırf Bing Chat'i kullanarak kopyala yapıştır cevap vermek değil. Kendi bilgi dağarcığım dahilinde daha farklı bir üslup kullanarak forumda aktiflik göstereceğim.
- Resmi ve daha farklı bir üslup kullanımı,
- Konulara yazdığım cevaplar daha da mantık çerçevesi içinde ve kullanıcının "tam" olarak ne istediğini tahmin edip tekte cevap verme
Bunu yapmamın sebebi sırf eğlence mi? Belki.
Ama bir yandan bana faydası da var. İletişimimi daha sağlam, daha oturaklı olması noktasında katkısı olabilir. Kesin faydalıdır diyemem ama ağzına geleni söylemek de pek yararlı değil, anlarsınız.
Ya aslında merak ettiğim şu komik bir şey mi? Bazı kullanıcılar "Kendisini arama motoru sanıyor" gibi saçma sapan yorumlar da falan bulundular o kadar.
Şu kafana esen her şeyi yapabilirsin kafası her ne kadar zararlı olsa da bazen işe yarayabilir.Davranmak istiyorsan öyle davran, sormana gerek yok ki senin mesajın bunlar sonuçta.