RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanal 7.1 demek istediniz sanırım çünkü cloud 2 sanal 7.1arctis birde 280 liraya düşmüştü bence arctis 1 düşerse onu al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim al alabileceğin en ucuz gerçek 7.1 kulaklılardan
![]()
HyperX Televizyon Kulaklık Fiyatları - TV İçin KulaklıkGittiGidiyor
HyperX TV için kulaklık fiyatları ve kulaklık modelleri GittiGidiyor'da! TV için bluetooth kulaklık modellerini incelemek ve satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
evet ama diğer 7.1 diye satılanalrın yanında gerçek kalıyorSanal 7.1 demek istediniz sanırım çünkü cloud 2 sanal 7.1
cloud 2 şuanda fiyatını hak etmiyor çok gereksiz pahalı Unlost 500 TL ye satmak istediğini söyledi bir yayınında kod ile eğer satabilirse alınır kesinlikle birde mikrofon kalitesi çok kötü 7.1 lerin hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı kalitede çok bir şey beklemeyin 7.1 den gerçek 7.1 alırsan o zaman tadına varırsın ama stereo dan feragat edersinevet ama diğer 7.1 diye satılanalrın yanında gerçek kalıyor
stereo ile ses kasabilirmiyim ?cloud 2 şuanda fiyatını hak etmiyor çok gereksiz pahalı Unlost 500 TL ye satmak istediğini söyledi bir yayınında kod ile eğer satabilirse alınır kesinlikle birde mikrofon kalitesi çok kötü 7.1 lerin hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı kalitede çok bir şey beklemeyin 7.1 den gerçek 7.1 alırsan o zaman tadına varırsın ama stereo dan feragat edersin
konu kapanalı çok oldustereo ile tabikide ses kasarsın kulaklık yalıtımı iyi olduğu sürece ve sende cs den ses ayarını iyi yaparsan harika ses kasarsın birde ekolayzer bilgin var ise ayak seslerini bile arttırabilirsin
ama kanka konu başlığını kapandı yapmışlar onun için diyoruz ne alakası var şimdikonu eskimiya siz hiç forum kullanmadınız galiba ben 2 3 yıllık konularda takılıyordum adını söylemek istemediğim forumlarda azıcık forum bilginiz olsun
Kapanmış manasında söyledim dostum öneri yapmıştım sildim öyle yazdımkonu eskimiya siz hiç forum kullanmadınız galiba ben 2 3 yıllık konularda takılıyordum adını söylemek istemediğim forumlarda azıcık forum bilginiz olsun
arkadaş nedene başlığı okumayıp bize laf atıyor boş ver zaten stero ile ilgili bilgiyi konuda mesajlardan birinde verdiydik okusaymış keşkeKapanmış manasında söyledim dostum öneri yapmıştım sildim öyle yazdım