Neler Yeni

(kapandı) Hoşlandığım kıza açılacağım ama çok stres yapıyorum...

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han
Yapman gereken şey kendin olman. Akışına bırak gitsin karşındaki de insan sonuçta. Yanlış bir şey der miyim veya ne demeliyim gibisinden şeyler düşünme. Kendinden farklı konuşmaya çalışıp eksta fantazilere girmeye kalkma. Günlük hayatta nasılsın öyle konuş seni olduğun gibi tanısın bence.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. :)
Hocam kız ile daha önce hiç bu tarz bir olayınız yok ise karşısına çıkıp pat diye ben senden hoşlanıyorum demeyi ben doğru bulmuyorum. Zaten büyük ihtimalle hüsran ile sonuçlanır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. :)
Kıza limon at gerisi gelir 🍋

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Başarılae öncelikle. Stres yapsan bile olay aşırı ciddi yerine biraz dhaa komik ve sempatik bi hal alır. Stres yapmazsan da kendini daha rahat ifade edersin.
(içimden bi ses hüsran diyor ama hadi bakalım)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ayrıca çok uzun süredir hoşlanıyorsanız kız az çok anlamış olabilir. Bence önce niyetinizi belli edip kızın sizle ilgilenip ilgilenmediğini öğrenmek lazım. İlgileniyorsa zaten devamı gelir. Pat diye senden hoşlanıyorum demek doğru olmaz.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom