Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Konu kapanmıştır , her şey bitmiştir.
Son düzenleme:
Hocam kız ile daha önce hiç bu tarz bir olayınız yok ise karşısına çıkıp pat diye ben senden hoşlanıyorum demeyi ben doğru bulmuyorum. Zaten büyük ihtimalle hüsran ile sonuçlanır.Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum.![]()
Kıza limon at gerisi gelirArkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum.![]()
AB elim kaydı yanlışlıkla hıyar attım sorun olur mu?Kıza limon at gerisi gelir![]()
Olur limon sil onu. Limon bu işin can alıcı noktası.AB elim kaydı yanlışlıkla hıyar attım sorun olur mu?![]()
![]()
Kabul etmezse öldürecek mi?"Ya benim ya kara toprağınsın" de.
Kabul etmezse öldürecek mi?