Neler Yeni

(kapandı) Hoşlandığım kıza açılacağım ama çok stres yapıyorum...

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
takipteyikm açılacam açılamıyorum kız yakın arkadaşım hayır derse arkadaşlığım zedelenecek taktik varsa cevaplarda kullanırım
Hocam baya tavsiye veren oldu bir bakın iyice derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O daha iyi. O zaman önce abisini tavla kızı elde etmen kolay olur.
Abisiyle aramız iyi zaten bişe diyeceğini sanmıyorum ama işte hep Bi kızın abisi psikolojisi var ya abisi yakalarsa pis olur felan derlerdi. Ondan şey oldu.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zaman seni seviyorum tarzı şeyler söyle bence. Amacın sevgili olmak mı yoksa sevdiğini ifade etmek mi ?
Hocam ikiside, bir şans verirse en iyi şekilde kullanmak istiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Yani ilk önce ona onu sevdiğimi söyleyeyim?
Aynen ben olsam öyle yapardım. Ondan gelecek cevaba göre hareket edin bence.

Bende sana karşı benzer hisler duyuyorum falan derse sevgili muhabbetini açabilirsiniz

Ama burada ki kararı siz verin , ben fikir veriyorum

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
git düşünmeden açıl bence kabul etmezsede dünyanın sonu değil ya sadece bi tık rezil olursun arkadaşlarına söylerse okadar o.O2

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. :)
Dostum önce sakin ol, karşında Amerikan başkanı yok, o da senin gibi insan, sırf kız diye ona bir değer yüklemene gerek yok, dünya üzerinde 4 milyara yakın kız var. Kafa göre takıl ne konuşmak istiyorsan onu konuş ve asla ama asla önceden planlama yapma çünkü işe yaramayacak. İşin aslı sen kendini geliştirmeye bak, hobin varsa ona yoğunlaş, kitap oku, ilgin varsa müzik veya spor ile uğraş.

önemli not: Kıza açılma, kızın eline koz veririsin ve senden tamamen soğur, aynı şekilde ''ne kadar güzelsin'' tarzında iltifatlar da etme. İltifat edeceksen iyi olduğu bir konudan yap iltifatını örneğin kıyafet kombini iyiyse bunu ona söyle, hoşuna gider.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Elinden geldikçe sakin kalmaya odaklan, özgüvenliysen zaten gerisi gelir.

Top Bottom