Sonuç nedir kabul mu red miArkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum.![]()
Yapman gereken şey kendin olman. Akışına bırak gitsin karşındaki de insan sonuçta. Yanlış bir şey der miyim veya ne demeliyim gibisinden şeyler düşünme. Kendinden farklı konuşmaya çalışıp eksta fantazilere girmeye kalkma. Günlük hayatta nasılsın öyle konuş seni olduğun gibi tanısın bence.
Hocam kız ile daha önce hiç bu tarz bir olayınız yok ise karşısına çıkıp pat diye ben senden hoşlanıyorum demeyi ben doğru bulmuyorum. Zaten büyük ihtimalle hüsran ile sonuçlanır.
Kıza limon at gerisi gelir![]()
Başarılae öncelikle. Stres yapsan bile olay aşırı ciddi yerine biraz dhaa komik ve sempatik bi hal alır. Stres yapmazsan da kendini daha rahat ifade edersin.
(içimden bi ses hüsran diyor ama hadi bakalım)
Ayrıca çok uzun süredir hoşlanıyorsanız kız az çok anlamış olabilir. Bence önce niyetinizi belli edip kızın sizle ilgilenip ilgilenmediğini öğrenmek lazım. İlgileniyorsa zaten devamı gelir. Pat diye senden hoşlanıyorum demek doğru olmaz.
AB elim kaydı yanlışlıkla hıyar attım sorun olur mu?![]()
![]()
Olur limon sil onu. Limon bu işin can alıcı noktası.
Kendin ol hacı. Yapmacık olmana gerek yok. Seni sen olduğun için sevsin.
Kabul etmezse öldürecek mi?
Ters tepmesi çok olası bunu bilerek git onun dışında kendin ol
Olursa olur olmazsa izi kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayatın sonu değil
Mete:boşver kızı lol oyna![]()
Kızla muhabbet yap yoksa olmaz şak diye biri sana seni seviyom dese hoş olur mu
Bence direk açılma
1-2 hafta kadar biraz yakın davran , mesela kafeye gidin , yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapın vb
Bi anda söylerseniz çok yüksek ihtimalle red alırsınız. Önce biraz vakit geçirin
Demek kızın kalbini gasp edeceksin hırrghhhm...
Sen en iyisi kızın numarasını bize ver biz bir soralım gönlü var mıymış![]()
Niye stres yapıyosun kız sedat pekerin kızı mı? Git söyle içinden geldiği gibi abartmayın şu meseleleri.
Hocam yakın arkadaşınsa bence açılma ben açılmıştım reddedildim sorun değil ama arkadaşlığımız bitti o kötü oldu yav
takipteyikm açılacam açılamıyorum kız yakın arkadaşım hayır derse arkadaşlığım zedelenecek taktik varsa cevaplarda kullanırım
O daha iyi. O zaman önce abisini tavla kızı elde etmen kolay olur.
O zaman seni seviyorum tarzı şeyler söyle bence. Amacın sevgili olmak mı yoksa sevdiğini ifade etmek mi ?
Abisiyle muhabbeti olmasın asıl sonera sıkıntı oluyor
-True Story
Hocam ikiside, bir şans verirse en iyi şekilde kullanmak istiyorum.
Bence ilk önce bi açılın. Diğer kişilerin söyleyeceği şeylerin doğruluk payı benim gözümde neredeyse yok.
Yani ilk önce ona onu sevdiğimi söyleyeyim?
Aynen ben olsam öyle yapardım. Ondan gelecek cevaba göre hareket edin bence.
Bende sana karşı benzer hisler duyuyorum falan derse sevgili muhabbetini açabilirsiniz
Ama burada ki kararı siz verin , ben fikir veriyorum
git düşünmeden açıl bence kabul etmezsede dünyanın sonu değil ya sadece bi tık rezil olursun arkadaşlarına söylerse okadar![]()
Abisi hangi takımlı ?
Fenerliyse kızı kapman zor
Dostum önce sakin ol, karşında Amerikan başkanı yok, o da senin gibi insan, sırf kız diye ona bir değer yüklemene gerek yok, dünya üzerinde 4 milyara yakın kız var. Kafa göre takıl ne konuşmak istiyorsan onu konuş ve asla ama asla önceden planlama yapma çünkü işe yaramayacak. İşin aslı sen kendini geliştirmeye bak, hobin varsa ona yoğunlaş, kitap oku, ilgin varsa müzik veya spor ile uğraş.
önemli not: Kıza açılma, kızın eline koz veririsin ve senden tamamen soğur, aynı şekilde ''ne kadar güzelsin'' tarzında iltifatlar da etme. İltifat edeceksen iyi olduğu bir konudan yap iltifatını örneğin kıyafet kombini iyiyse bunu ona söyle, hoşuna gider.
Abisine beşiktaşlı taklidi yap.
Bir beşiktaşlı başka bir beşiktaşlıyı görünce onu sever.
Elinden geldikçe sakin kalmaya odaklan, özgüvenliysen zaten gerisi gelir.
@Mert ama afk @Emydn10 ( bu sefer acil o yüzden etiketledim)
O zaman öyleymiş gibi davran
fanatiklik yapma bence o zaman sana karşı kanı ısınabilir
Yılın başında ben de açıldım ama kızla sadece sınıf arkadaşıydım pek bi muhabbetim yoktu. Dedim niye açılmayayım, whatsapp'dan açıldım ve reddedildim. Sen de şansını dene. Reddedilsen bile çok abartılacak bir şey değil, hatta iyi bile olabilir belirsizlikten. Yine olsa yine yazarım ve reddedilirim.
Bu yüzyüze olacak ya ben ondan şey ediyorum şimdi öyle konuşma felan yapacağım yoksa reddedilme gibi bir korkum yok gibi.
Kenedin ol kız sana aşık olsun sahte sana değil yoksa baştan biter o ilişki dediğin şeylerinde arkasında dur son durumu da yaz merak ettim
Tebessüm ettirdin ya![]()
Abi açıl bir şey olmaz takma kafana kızlar bizim öenmsediğimiz şeyleri bazen önemsemiyo
hadi be yemedimi o kızdan umut kes bu taktik tutmadıysa o iş yürümez. limona düşmeyen kız olurmu hiç.
Reis açıldı mı
Ne olacağını bilmemin yolu yok ama seviyorsan git bir şekilde ister utana sıkıla ister rahat (kafana nasıl eserse) söyle. Gerisi gelişsin, kabul etsin etmesin sonradan pişman olmakta çok daha iyidir.
Sonuç var mı?
Konuş gitsin. Akışına bırak.
Naptınız? Konuştunuz mu?
sana yaşanmışlık üzerinden örnekler vererek en şeffaf önerilerde bulunacağım dikkate alıp almamak sana kalmış.
kesinlikle ve kesinlikle yarını düşünme ama aklından da illa "yarını düşünmemeliyim" gibisinden fikirlerle dolanma sadece farklı şeylere odaklan
bu ilk ve en önemli kuraldır mülakata gitmiyosun sakin olman lazım bu her şeyi berbat edebilir.
istediğin tavsiyeler sanırım muhabbet üzerine bu kişiden kişiye değişir eğer zaten kızla daha önce konuşmuşluğun varsa bi selam bile versen kız konuşmak isterse çorap söküğü gibi gelir
(kız da en az senin kadar çekingen de olabilir pek sohbet de edemeyebilir bu yüzden sohbetim sarmadı mı diye düşünme.)
Buluşmada saçmalarım diyorsan bu gayet normal bir durum daha önce böyle bir şey yapmamış olan herkesin başına geliyor yani bu konuda hiç kendine kızma ve yine diyorum karşıdakinin de çekingen olacağını düşünüyorum o da sapıtabilir davranış olarak
kesinlikle ve kesinlikle kendini kasma böyle "of böyle adam gibi görüneyim göğüsler kabarsın" falano tür işlere girişme
başlarda kız soğuk olabilir o yüzden direk açılma hani biraz havadan sudan konuş bence.
(kız açılacağını biliyor mu ona göre buradaki bazı maddeleri es geçebilirsin)
Karşı taraf nasıl biri bilmiyorum eğer açıldıktan sonra o da seni sevdiğini falan söylerse burası tamamen o anki ruh haline kalmış olacak.
yani gider kıza sarılırsın ne bileyim da öpersin ne olursa olsun burası planlanabilir bir şey değil
mesela kızla beraber işte 4 saatliğine buluşuyorsan buluşmanın ortalarına doğru açılman daha iyi olabilir
en azından duruma göre red yersen hani en azından biraz vakit geçirmiş olursun değişiklik olur.
eğer red yersen de biz üzülme desek de elbet üzülürsün bi heves kırıklığı olur ama şunu da aklından çıkarma ki tecrübe kazanmış oluyorsun bir sonra ki kişiye karşı daha hazırlıklı olabilirsin
red yeme anında pek yüzünü asmamaya çalış bunun dışında aklıma pek bir şey gelmiyor ama sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım
Sonuç nedir kabul mu red mi
adına çok sevindim dostum yine de körü körüne hoşlanma değirmen altında su götüren tipler de var ayağını denk alTÜM KONUYA YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
Kızla uzun süre konuştum, kız benden hoşlanıyor o da beni seviyor fakat şuan zamanı değil dedi, zamanın gelmesini bekliyorum... Mutlu sona çok yakınım gibi duruyor, kızla Whatsapp'dan konuşuyoruz az çok. Tavsiye veren herkese çok teşekkür ediyorum, gelişme olursa konuya ekleme yapacağım..
ilişkiyi koparma zamanla ilerlerTÜM KONUYA YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
Kızla uzun süre konuştum, kız benden hoşlanıyor o da beni seviyor fakat şuan zamanı değil dedi, zamanın gelmesini bekliyorum... Mutlu sona çok yakınım gibi duruyor, kızla Whatsapp'dan konuşuyoruz az çok. Tavsiye veren herkese çok teşekkür ediyorum, gelişme olursa konuya ekleme yapacağım..
Yok hocam çok güveniyorum kendisini çok tanıyorum ve fena bir şekilde aşık oldum diyebilirim.adına çok sevindim dostum yine de körü körüne hoşlanma değirmen altında su götüren tipler de var ayağını denk al
Umarım hocamilişkiyi koparma zamanla ilerler
elraen xdKıza limon at gerisi gelir![]()
+1ilişkiyi koparma zamanla ilerler
Hayırlı olsunTÜM KONUYA YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
Zamanı değil derken yaş kaçki?TÜM KONUYA YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE:
limon her zaman işi çözer denendi bizzat kendimceelraen xd
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1