Neler Yeni

(kapandı) Hoşlandığım kıza açılacağım ama çok stres yapıyorum...

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,706
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Yılın başında ben de açıldım ama kızla sadece sınıf arkadaşıydım pek bi muhabbetim yoktu. Dedim niye açılmayayım, whatsapp'dan açıldım ve reddedildim. Sen de şansını dene. Reddedilsen bile çok abartılacak bir şey değil, hatta iyi bile olabilir belirsizlikten. Yine olsa yine yazarım ve reddedilirim.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yılın başında ben de açıldım ama kızla sadece sınıf arkadaşıydım pek Bir muhabbetim yoktu. Dedim niye açılmayayım, Whatsapp'dan açıldım ve reddedildim. Sen de şansını dene. Reddedilsen bile çok abartılacak bir şey değil, hatta iyi bile olabilir belirsizlikten. Yine olsa yine yazarım ve reddedilirim.
Bu yüzyüze olacak ya ben ondan şey ediyorum şimdi öyle konuşma felan yapacağım yoksa reddedilme gibi bir korkum yok gibi.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Kenedin ol kız sana aşık olsun sahte sana değil yoksa baştan biter o ilişki dediğin şeylerinde arkasında dur son durumu da yaz merak ettim

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sağ olasınız hocam.

Hocam işte kızı 3 yıldır tanıyorum ve çok uzun süredir hoşlanıyorum, hoşlandığımı da biliyor.

Kafasına mı?
Elraen taktiği diyorsanız işlemedi...

Stres yapma diyorsunuz yani hocam, sonucu bu gün bildireceğim..

Hocam kız ilgili beni bir arkadaş olarak çok sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum, çok uzun süredir seviyorum hem oda işte son 1 aydır sevdiğimi öğrenmiş artık hain felan mı var arkadaşlardan anlamadım.

Kendim olduğum için kimse sevmedi beni, bir tek o kız sevdi zaten olduğum gibi kabul etti beni.

Saçma ve çok kötü bir yöntem, daha bakmaya kıyamazken böyle bir şey demek için biraz ***** felan olmak laızm :)

Sağ olasınız

Evet dünyanın sonu değil hayat devam edecek.

Muhabbet yapcam zaten yapıyorum da, ikinci soru için cevabım ise hiç fark etmez.

Hocam vakit geçiriyoruz tabii ki Bayadır da yakın davranıyorum, bence zamanı geldi de geçiyor.

Gasp değil gaps hırrr

Çakal herif :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz utanıyorum ve abisi var abisiyle çok yakınım :/

Hocam düz arkadaşım
hadi be yemedimi o kızdan umut kes bu taktik tutmadıysa o iş yürümez. limona düşmeyen kız olurmu hiç.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. :)
Ne olacağını bilmemin yolu yok ama seviyorsan git bir şekilde ister utana sıkıla ister rahat (kafana nasıl eserse) söyle. Gerisi gelişsin, kabul etsin etmesin sonradan pişman olmakta çok daha iyidir.

Top Bottom