erny
80+ Bronze
Bu senin için komik mi?
Bu senin için komik mi?
Ters tepmesi çok olası bunu bilerek git onun dışında kendin olArkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum.![]()
Olursa olur olmazsa izi kalır.Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum.![]()
Hayatın sonu değilOlursa olur olmazsa izi kalır.
Mete:boşver kızı lol oyna
Kızla muhabbet yap yoksa olmaz şak diye biri sana seni seviyom dese hoş olur muArkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Sağ olasınız hocam.Yapman gereken şey kendin olman. Akışına bırak gitsin karşındaki de insan sonuçta. Yanlış bir şey der miyim veya ne demeliyim gibisinden şeyler düşünme. Kendinden farklı konuşmaya çalışıp eksta fantazilere girmeye kalkma. Günlük hayatta nasılsın öyle konuş seni olduğun gibi tanısın bence.
Hocam işte kızı 3 yıldır tanıyorum ve çok uzun süredir hoşlanıyorum, hoşlandığımı da biliyor.Hocam kız ile daha önce hiç bu tarz bir olayınız yok ise karşısına çıkıp pat diye ben senden hoşlanıyorum demeyi ben doğru bulmuyorum. Zaten büyük ihtimalle hüsran ile sonuçlanır.
Kafasına mı?Kıza limon at gerisi gelir![]()
Stres yapma diyorsunuz yani hocam, sonucu bu gün bildireceğim..Başarılae öncelikle. Stres yapsan bile olay aşırı ciddi yerine biraz dhaa komik ve sempatik bi hal alır. Stres yapmazsan da kendini daha rahat ifade edersin.
(içimden bi ses hüsran diyor ama hadi bakalım)
Hocam kız ilgili beni bir arkadaş olarak çok sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum, çok uzun süredir seviyorum hem oda işte son 1 aydır sevdiğimi öğrenmiş artık hain felan mı var arkadaşlardan anlamadım.Ayrıca çok uzun süredir hoşlanıyorsanız kız az çok anlamış olabilir. Bence önce niyetinizi belli edip kızın sizle ilgilenip ilgilenmediğini öğrenmek lazım. İlgileniyorsa zaten devamı gelir. Pat diye senden hoşlanıyorum demek doğru olmaz.
Kendim olduğum için kimse sevmedi beni, bir tek o kız sevdi zaten olduğum gibi kabul etti beni.Kendin ol hacı. Yapmacık olmana gerek yok. Seni sen olduğun için sevsin.
Saçma ve çok kötü bir yöntem, daha bakmaya kıyamazken böyle bir şey demek için biraz ***** felan olmak laızm"Ya benim ya kara toprağınsın" de.
Sağ olasınızTers tepmesi çok olası bunu bilerek git onun dışında kendin ol
Evet dünyanın sonu değil hayat devam edecek.Olursa olur olmazsa izi kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayatın sonu değil
Muhabbet yapcam zaten yapıyorum da, ikinci soru için cevabım ise hiç fark etmez.Kızla muhabbet yap yoksa olmaz şak diye biri sana seni seviyom dese hoş olur mu
Hocam vakit geçiriyoruz tabii ki Bayadır da yakın davranıyorum, bence zamanı geldi de geçiyor.Bence direk açılma
1-2 hafta kadar biraz yakın davran , mesela kafeye gidin , yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapın vb
Bi anda söylerseniz çok yüksek ihtimalle red alırsınız. Önce biraz vakit geçirin
Gasp değil gaps hırrrDemek kızın kalbini gasp edeceksin hırrghhhm...
Çakal herifSen en iyisi kızın numarasını bize ver biz bir soralım gönlü var mıymış![]()
Biraz utanıyorum ve abisi var abisiyle çok yakınım :/Niye stres yapıyosun kız sedat pekerin kızı mı? Git söyle içinden geldiği gibi abartmayın şu meseleleri.
Hocam düz arkadaşımHocam yakın arkadaşınsa bence açılma ben açılmıştım reddedildim sorun değil ama arkadaşlığımız bitti o kötü oldu yav
takipteyikm açılacam açılamıyorum kız yakın arkadaşım hayır derse arkadaşlığım zedelenecek taktik varsa cevaplarda kullanırımArkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
O daha iyi. O zaman önce abisini tavla kızı elde etmen kolay olur.Sağ olasınız hocam.
Hocam işte kızı 3 yıldır tanıyorum ve çok uzun süredir hoşlanıyorum, hoşlandığımı da biliyor.
Kafasına mı?
Elraen taktiği diyorsanız işlemedi...
Stres yapma diyorsunuz yani hocam, sonucu bu gün bildireceğim..
Hocam kız ilgili beni bir arkadaş olarak çok sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum, çok uzun süredir seviyorum hem oda işte son 1 aydır sevdiğimi öğrenmiş artık hain felan mı var arkadaşlardan anlamadım.
Kendim olduğum için kimse sevmedi beni, bir tek o kız sevdi zaten olduğum gibi kabul etti beni.
Saçma ve çok kötü bir yöntem, daha bakmaya kıyamazken böyle bir şey demek için biraz ***** felan olmak laızm
Sağ olasınız
Evet dünyanın sonu değil hayat devam edecek.
Muhabbet yapcam zaten yapıyorum da, ikinci soru için cevabım ise hiç fark etmez.
Hocam vakit geçiriyoruz tabii ki Bayadır da yakın davranıyorum, bence zamanı geldi de geçiyor.
Gasp değil gaps hırrr
Çakal herif
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz utanıyorum ve abisi var abisiyle çok yakınım :/
Hocam düz arkadaşım