Neler Yeni

(kapandı) Hoşlandığım kıza açılacağım ama çok stres yapıyorum...

Ariseks

80+ Gold
Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. :)
Ters tepmesi çok olası bunu bilerek git onun dışında kendin ol

Annecik

80+ Bronze
Arkadaşlar ilk önce Allahın selamı üzerinize olsun. Ben çok uzun süredir bir kızı seviyorum, ve yarın yüz yüze konuşmayı planlamıyorum direk olarak konuşacağım.
Konuşacağım şeyler belli az çok ama sizde yardımcı olursanız sevinirim, ve üzerimde çok stres var ne yapacağımı hiç bilmiyorum, ya ters teperde bir şey olursa diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir yarın oğleden sonra 2 ye kadar önerilerinizi bekliyorum. :)
Olursa olur olmazsa izi kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatın sonu değil

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Kızla muhabbet yap yoksa olmaz şak diye biri sana seni seviyom dese hoş olur mu

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bence direk açılma
1-2 hafta kadar biraz yakın davran , mesela kafeye gidin , yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapın vb

Bi anda söylerseniz çok yüksek ihtimalle red alırsınız. Önce biraz vakit geçirin

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Niye stres yapıyosun kız sedat pekerin kızı mı? Git söyle içinden geldiği gibi abartmayın şu meseleleri.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam yakın arkadaşınsa bence açılma ben açılmıştım reddedildim sorun değil ama arkadaşlığımız bitti o kötü oldu yav

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yapman gereken şey kendin olman. Akışına bırak gitsin karşındaki de insan sonuçta. Yanlış bir şey der miyim veya ne demeliyim gibisinden şeyler düşünme. Kendinden farklı konuşmaya çalışıp eksta fantazilere girmeye kalkma. Günlük hayatta nasılsın öyle konuş seni olduğun gibi tanısın bence.
Sağ olasınız hocam.
Hocam kız ile daha önce hiç bu tarz bir olayınız yok ise karşısına çıkıp pat diye ben senden hoşlanıyorum demeyi ben doğru bulmuyorum. Zaten büyük ihtimalle hüsran ile sonuçlanır.
Hocam işte kızı 3 yıldır tanıyorum ve çok uzun süredir hoşlanıyorum, hoşlandığımı da biliyor.
Kıza limon at gerisi gelir 🍋
Kafasına mı?
Elraen taktiği diyorsanız işlemedi...
Başarılae öncelikle. Stres yapsan bile olay aşırı ciddi yerine biraz dhaa komik ve sempatik bi hal alır. Stres yapmazsan da kendini daha rahat ifade edersin.
(içimden bi ses hüsran diyor ama hadi bakalım)
Stres yapma diyorsunuz yani hocam, sonucu bu gün bildireceğim..
Ayrıca çok uzun süredir hoşlanıyorsanız kız az çok anlamış olabilir. Bence önce niyetinizi belli edip kızın sizle ilgilenip ilgilenmediğini öğrenmek lazım. İlgileniyorsa zaten devamı gelir. Pat diye senden hoşlanıyorum demek doğru olmaz.
Hocam kız ilgili beni bir arkadaş olarak çok sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum, çok uzun süredir seviyorum hem oda işte son 1 aydır sevdiğimi öğrenmiş artık hain felan mı var arkadaşlardan anlamadım.
Kendin ol hacı. Yapmacık olmana gerek yok. Seni sen olduğun için sevsin.
Kendim olduğum için kimse sevmedi beni, bir tek o kız sevdi zaten olduğum gibi kabul etti beni.
"Ya benim ya kara toprağınsın" de.
Saçma ve çok kötü bir yöntem, daha bakmaya kıyamazken böyle bir şey demek için biraz ***** felan olmak laızm :)
Ters tepmesi çok olası bunu bilerek git onun dışında kendin ol
Sağ olasınız

Hayatın sonu değil
Evet dünyanın sonu değil hayat devam edecek.
Kızla muhabbet yap yoksa olmaz şak diye biri sana seni seviyom dese hoş olur mu
Muhabbet yapcam zaten yapıyorum da, ikinci soru için cevabım ise hiç fark etmez.
Bence direk açılma
1-2 hafta kadar biraz yakın davran , mesela kafeye gidin , yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapın vb

Bi anda söylerseniz çok yüksek ihtimalle red alırsınız. Önce biraz vakit geçirin
Hocam vakit geçiriyoruz tabii ki Bayadır da yakın davranıyorum, bence zamanı geldi de geçiyor.
Demek kızın kalbini gasp edeceksin hırrghhhm...
Gasp değil gaps hırrr
Sen en iyisi kızın numarasını bize ver biz bir soralım gönlü var mıymış :ROFLMAO:
Çakal herif :)

Niye stres yapıyosun kız sedat pekerin kızı mı? Git söyle içinden geldiği gibi abartmayın şu meseleleri.
Biraz utanıyorum ve abisi var abisiyle çok yakınım :/
Hocam yakın arkadaşınsa bence açılma ben açılmıştım reddedildim sorun değil ama arkadaşlığımız bitti o kötü oldu yav
Hocam düz arkadaşım

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
takipteyikm açılacam açılamıyorum kız yakın arkadaşım hayır derse arkadaşlığım zedelenecek taktik varsa cevaplarda kullanırım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Sağ olasınız hocam.

Hocam işte kızı 3 yıldır tanıyorum ve çok uzun süredir hoşlanıyorum, hoşlandığımı da biliyor.

Kafasına mı?
Elraen taktiği diyorsanız işlemedi...

Stres yapma diyorsunuz yani hocam, sonucu bu gün bildireceğim..

Hocam kız ilgili beni bir arkadaş olarak çok sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum, çok uzun süredir seviyorum hem oda işte son 1 aydır sevdiğimi öğrenmiş artık hain felan mı var arkadaşlardan anlamadım.

Kendim olduğum için kimse sevmedi beni, bir tek o kız sevdi zaten olduğum gibi kabul etti beni.

Saçma ve çok kötü bir yöntem, daha bakmaya kıyamazken böyle bir şey demek için biraz ***** felan olmak laızm :)

Sağ olasınız

Evet dünyanın sonu değil hayat devam edecek.

Muhabbet yapcam zaten yapıyorum da, ikinci soru için cevabım ise hiç fark etmez.

Hocam vakit geçiriyoruz tabii ki Bayadır da yakın davranıyorum, bence zamanı geldi de geçiyor.

Gasp değil gaps hırrr

Çakal herif :)

Biraz utanıyorum ve abisi var abisiyle çok yakınım :/

Hocam düz arkadaşım
O daha iyi. O zaman önce abisini tavla kızı elde etmen kolay olur.

Top Bottom