Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
23 ekim tarihinde amazon dan bir ürün aldım ancak ürün yurtdışından geleceği için teslim tarihini 6 kasım diyordu ancak 15 kasım oldu hala daha bir ses seda yok kargodan. Ürün 6 kasım sabahı gümrükten geçmiş bir halde saat sabah 8 civarında kolay gelsin isimli şirkete teslim edildi ancak o zamandan beri hiçbir hareket yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise bana zaten bildiğim şeyleri söylüyorlar ve talep oluşturdum diyorlar bunu 4 kez söylediler. 6 gün önce amazonu aradım oradaki müşteri temsilcisi ürününüz 48 ila 72 saat içerisinde "kesinlikle" teslim edilecek bir şüpheniz olmasın dedi ancak 6 gündür bir teslimat gerçekleşmedi. İnternette araştırdığım kadarıyla bu kargo firmasının rezalet ötesi bir firma olduğunu gördüm keşke almasaydım diyorum bıktırdılar beni gerçekten, ve insanların ürünlerinin 1 ay geçmesine rağmen asla teslim edilmediğini de gördüm, sizce tüketici hakem heyeti'ne başvurayım mı çünkü ürünün hiçbir zaman gelmeyeceğine ikna oldum iyice. Parasını ödediğim bir şeyi teslim alamıyorsam bu düpedüz gasptır, iade etmekle dahi uğraşmak istemiyorum çünkü bu kargo firmasının bunu dahi yapacağını sanmıyorum. Vakit ayırıp buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, fikirlerinizi bekliyorum