Neler Yeni

Karındaki Yağların Gitmemesi

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
%13 olan yağ oranımı %9 a kadar düşürdüm fakat halen karındaki yağlar gitmedi. Her antremandan sonra karın çalışıyorum. Daha ne yapabilirim?

KnightDavion

80+ Bronze
Oranlar yanlış. %13 yağ oranında normalde baklavalar sayılır. Karın çalışmak ile karındaki yağların gitmesi arasında bir bağlantı yok ki. Olayın belki %90'ı diyet zaten. :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oranlar yanlış. %13 yağ oranında normalde baklavalar sayılır. Karın çalışmak ile karındaki yağların gitmesi arasında bir bağlantı yok ki. Olayın belki %90'ı diyet zaten. :)
Ağırsağlam hesabına göre benim yağ oran 3
Ama baklavalar yok nası oluyo bu ne yanlış

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spora ilk başladığımda (1.5 ay-2 ay önce) salondaki ölçüm cihazında 13 gösteriyordu, bugün 9 gösterdi.

KnightDavion

80+ Bronze

Ağırsağlam bu konunun experi değildir hocam. Demekki onların hesabı da yanlış. :)

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
%13 olan yağ oranımı %9 a kadar düşürdüm fakat halen karındaki yağlar gitmedi. Her antremandan sonra karın çalışıyorum. Daha ne yapabilirim?
yağlı yiyecekler tüketme ve her sabah aç karnına mekik yada lateral raise yap ekstra spora gidiyorsan kardiyo yapabilirsin yada bisiklet sürebilirsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende yağ oranı yüzde 10 filan olabilir ölçmedim ama karın kaslarım var çıktı belirgin şekilde ama ben her akşam aralıksız çalışıyorum ara vermeden haftasonu mola veriyorum

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
yağlı yiyecekler tüketme ve her sabah aç karnına mekik yada lateral raise yap ekstra spora gidiyorsan kardiyo yapabilirsin yada bisiklet sürebilirsin
Hocam kilo almaya çalışıyorum. Kardiyo yapmalı mıyım?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

bey10

80+
karındaki yağlar karın çalışmakla gitmez, genel bir diyet ve hareketli antrenman lazım. göbek bölgesinde biriken yağ genelde hareketsizlikten birikir.
illa sayıcam o kası diyorsanız yoğun bir kardiyo programına girmeniz lazım. bu süreçte diğer bölgelerden kas kaybedebilirsiniz ama onu göze alıyorsanız öyle yapın. iyice yağ oranını azaltıp karın kaslarınız sizi tatmin etmeye başlayınca tertemiz bir diyetle kas hacminizi artırmaya başlayın.
karın kası yapmak kadar onu korumak ta zordur o yüzden ben sevmiyorum mesela karınla uğraşmayı.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Şimdi karnında su mu var yağ mı var ilk evvela onu öğrenmelisin eğer göbeği avuçladığında sert bir şekil de eline geliyorsa yağ daha sıvı bir kıvam olarak eline geliyorsa su
Sıvı bir kıvam olarak eline geliyorsa ne güzel atmak çok daha kolay bol bol su iç kafi
Yağ olarak eline geliyorsa da sabah aç karnına 60 dakika liss kardiyo, karbonhidratı biraz düşür rest günlerinde daha da düşür, protein ağırlıklı beslen.
Ayriyeten bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok magazin işler bunlar.

Top Bottom