imemircan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 491
- İsim
- Emir can Bozan
- İlgilendiği Kategoriler
- Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, benim okulla aram pek iyi değildir ülke değişikliği ve şehir değişikliğinden dolayı da çok okul değiştirdim. Gerek hocalar olsun, gerek okuldaki eğitim, öğrenci ve altyapı olsun hiçbirinden iyi bir eğitim almadığım için okuldan aşırı derecede soğudum. Artık okula devamsızlığım olmasın diye gidiyorum. Bu arada 11.sınıfım. Biliyorsunuz neredeyse 2 sene hep evden işledik dersleri. Bir çok hoca dersleri geç açıyordu bazıları ayakta falan uyuyordu yani lise hayatım kara delik gibi boş geçti diyebilirim. Ve geçen aklıma bir fikir geldi ve size de danışmak istedim. Bu eğitim alamadığım eğitimden dolayı üniversite hedefim yok diyebiliriz. Elbette yine de bir şeyler için çabalamaya çalışacağım. Fakat benim Fransızcam ile %70'li İngilizcem olduğu için dedim ki "Liseyi açıktan bitirip daha çok yabancı dil (FR veya İNG) üzeri iş bulmaya çalışsam nasıl olur ? Bu açık öğretim sürecinde de yabancı dilimi daha çok geliştirir ve belki de farklı bir dil bile öğrenebilirim." dedim. Sizce nasıl bir fikir ? Konuyu troll olarak değil de ciddi olarak cevaplarsanız sevinirim <3