Üstün başarıyı vermediler bana üst üste 8 takdir aldım (şuan teşekkürü ucuyla kaçırdım)Onur belgesini onursuzlar almış bu sene 95 takdir+ üstün başarı (6 kere takdir alınca mi ne veriliyormuş)
Bu ortalamalar da bı işe yarasa 75 obbli arkadaşım benden daha iyi yks sıralaması yapicak muhtemelen.
12 misinÜstün başarıyı vermediler bana üst üste 8 takdir aldım (şuan teşekkürü ucuyla kaçırdım)
Ortaokul sayılmıyor mu birine verdiler diye hatırlıyorum (11 E geçtim)12 misin
11 e geçince benimde 8 den fazlaydi 12 biterken veriliyor muhtemelenOrtaokul sayılmıyor mu (11 E geçtim)
Benim ortaokul full takdir hocam mezun olurken bana da verirler mi (bende 11'e geçtim)Onur belgesini onursuzlar almış bu sene 95 takdir+ üstün başarı (6 kere takdir alınca mi ne veriliyormuş)
Bu ortalamalar da bı işe yarasa 75 obbli arkadaşım benden daha iyi yks sıralaması yapicak muhtemelen.
okullar keyfine göre veriyor o tür belgeleri. ona bakarasn 8 takdirim var aldığım ekstra belge yok.Onur belgesini onursuzlar almış bu sene 95 takdir+ üstün başarı (6 kere takdir alınca mi ne veriliyormuş)