Kasa önerir misiniz sisteme

Reaksiyon skoru
23
İşlemci : Ryzen 7 9800x3d
Ekran Kartı : Asus Tuf/Prime 5080
Ana Kart : B650

Alacağım has eklentiler bunlar ram depolama psu ve soğutucu var. Fakat ne kasa alsam bilmiyorum limit sıkıntısı şuanlıj yok fakat fazla abartmayalım Kasa öneriniz varmı sisteme karşılık?

İşlemci : Ryzen 7 9800x3d
Ekran Kartı : Asus Tuf/Prime 5080
Ana Kart : B650

Alacağım has eklentiler bunlar ram depolama psu ve soğutucu var. Fakat ne kasa alsam bilmiyorum limit sıkıntısı şuanlıj yok fakat fazla abartmayalım Kasa öneriniz varmı sisteme karşılık?

ben kullanıyorum geniş havadar bol fan takılabilen kasa

ben kullanıyorum geniş havadar bol fan takılabilen kasa
Akvaryum kasası öneriyor musunuz peki?

360mm sıvı soğutma bu sistem için iyi soğutur mu yoksa daha yüksegine gerek varmı
360 mm ile 420mm pek farkı olmuyor sadece bir iki derece ve yine bir iki decibel. 420mm isterseniz kasa daha pahalı olur.

Akvaryum kasası öneriyor musunuz peki?
dandik bir şey alırsan epey hava akışı kaybedersin fanların kalitesizliğinden dolayı yapısı gereği de normal mesh kasaya göre bir tık sıcaktır ztn. iyi bir kasada sağlam para ne kadar iyi olsa da bir mesh kasa kadar iyi değil ama yine de iyi denebilir

Gamepower warcy pulse temperli cam vardı 1 adet onu düşünüyordum iyi midir diğer kasaları attığınız şeylere göz atacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dandik bir şey alırsan epey hava akışı kaybedersin fanların kalitesizliğinden dolayı yapısı gereği de normal mesh kasaya göre bir tık sıcaktır ztn. iyi bir kasada sağlam para ne kadar iyi olsa da bir mesh kasa kadar iyi değil ama yine de iyi denebilir
peki yazdığım gamepower warcy pulse iyi midir efendim bilginiz varmı

miss gibi kasalar alıyorsun keyfine bakıyorsun.
1. kasa güzel fakat limitin üstüne çıkıyor fakat göz atabilirim hoşuma gitti 1 hafta daha beklerim alabilirim

gerek yok kaliteli hava soğutma bile yeterli.
tamamdır teşekkür ederim

Gamepower warcy pulse temperli cam vardı 1 adet onu düşünüyordum iyi midir diğer kasaları attığınız şeylere göz atacağım

peki yazdığım gamepower warcy pulse iyi midir efendim bilginiz varmı
ben normal warcry kullandım fanları özenle yerleştirmeme rağmen çok sıcaktı

Geri