Yardım kasa üstündeki ışıklar

Temberi

80+
Reaksiyon skoru
150
kasamın üzerinde bir mavi birde kırmızı ışık vardı mavi olan sürekli yanıyordu kırmızı olan ise yanıp söüyordu googledan baktım mavi olan power kırmızı olan depolamanın işlem yaptını gösteren ışıkmış ama şu anda mavi ışığı yanmıyor kırmızı yanıyor mavi yanmıyosa güç gelmiyo demektir ama pc çalışıyo bir sorunu yok sorunu nedir acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir hafta içinde 4 5 kez elektrikler gidip 5 dk sonra geldi acaba bir anda kapandığı için led bozulmuş olabilirmi ?

şimdi kasanın kapağını açtım bir bakayım ne olumuş diye ışık yanıp söndü sonra yanmaya başldaı galiba korktu benden ve bir anda yanmaya başladı

arkadaşlar ışık yeniden söndü nolur biri cevap versin artık

Son düzenleme:
Bunla ilgili bir şey bilmiyorum yapabileceğim tek şey konunu üste çıkarmak. Umarım çözümünü bulursun

arkadaşlar bilen biri nolur cevap versin pc de bir performans düşüşü var cs de 300 400 fps alırken 160 falan düşmüş

ışıkların performansla alakasının olmadığını düşünüyorum
@Rambo Bıçağı
@TECHNO
bende düşünmüyorum ama ışık yanıyor 1 2 dk sonra sönüyo sonra belli olmyan bir süre sonra tekrar 1 2 dk yanıyo yani led bozulmamış o zaman niye yanmıyo şimdi valoranttada denicem bakalım

bende düşünmüyorum ama ışık yanıyor 1 2 dk sonra sönüyo sonra belli olmyan bir süre sonra tekrar 1 2 dk yanıyo yani LED bozulmamış o zaman niye yanmıyo şimdi valoranttada denicem bakalım
hocam klasik olacak da rest at bi öyle dene :D olmadı
psu kapat sonra tekrar takıp bi dene

arkadaşlar nolur yardım edin pcde performans düşüşü var baya bi pc yi kapatıp açtım psu yu açıp kapattım herşeyi yaprtım sorun hala var

Geri