Yardım Kasa ve Psu Önerisi Gerekli

Asensio

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
31
İkisi için 3k bütçe ayırabilirim.R5 5600/b550 ve 9060xt/5060 veya 5060ti ile kullanacağım.
Kasa ve Psu beraber veya ayrı olabilir.

Ekstra bir isteğim yok serin çalışsın uzun ömürlü olsun yeter görsellik fazla önemli değil

İkisi için 3k bütçe ayırabilirim.R5 5600/b550 ve 9060xt/5060 veya 5060ti ile kullanacağım.
Bu fiyata ikisini birden halletmen çok zor. Halletsen bile çok kalite bekleme.
Kasadan ziyade sistemini emanet ettiğin en önemli parça için (PSU) bütçe artırmanı tavsiye ederim

Bende düşündüğünüz sistemin aynısını topaldım msı a120 aldım 4000tl idi

Sizin söylediğiniz bütçede bulacağınız parçalar pek sağlıklı olmayacaktır

Bu fiyata ikisini birden halletmen çok zor. Halletsen bile çok kalite bekleme.
Kasadan ziyade sistemini emanet ettiğin en önemli parça için (PSU) bütçe artırmanı tavsiye ederim
Psu ne önerirsin hocam 550w 600w civarı
Bende düşündüğünüz sistemin aynısını topaldım msı a120 aldım 4000tl idi

Sizin söylediğiniz bütçede bulacağınız parçalar pek sağlıklı olmayacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunları bulmuştum normalde vatan ın hazır sistemlerinde vardı hatta.Psu için ne önerirsiniz ayrı ayrı alayım o zaman

Psu ne önerirsin hocam 550w 600w civarı

Bunları bulmuştum normalde vatan ın hazır sistemlerinde vardı hatta.Psu için ne önerirsiniz ayrı ayrı alayım o zaman
Araştıralım ama dediğim gibi bütçeni artırmaya bak.
Kasa+PSU ayrı ayrı almak yerine psu lu bir kasa da bakabiliriz

Bu iyi midir archon var bir de 650w 1579tl

Araştıralım ama dediğim gibi bütçeni artırmaya bak.
Kasa+PSU ayrı ayrı almak yerine psu lu bir kasa da bakabiliriz
Bende öyle düşündüm 3k ya var fazeon kasalar ama kötü dediler.

Pahalı değil mi hocam ayrı alınca daha ucuz oluyor.Enermax 600w psu veya msi mag 600w psu daha iyi değil midir?
Kasa zaten 1.5k ya var bir sürü
Sadece örnek olsun diye link verdim.
Yanlış anlama ama bakış açımız farklı.Hangi ürün kime/neye göre, neden ucuz/pahalı değişir ancak PSU özelinde tavsiyem zorlayabildiğin kadar bütçeni zorla.Kasana bomba satın alma.
Ben PSU da minimum 750W ın altını tavsiye etmiyorum. Kasada da ATX anakartlar ile uyumlu olmasını, ileride sistem güncellemesi yaparsan tekrar masrafa girme.
PSU konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Enermax da kaliteli PSU lar yapıyor ama her markanın her serisi çok kaliteli olmayabilir.
Maxpro 2 serisi sıkıntılıydı, Maxpro 3 hakkında bilgim yok

Ne alacağım iyice kafam karıştı :)

sakın saçma spaan markaları gitmeyin en ucuz fsp psu alın oda en ucuz almanız gereken psu altı tahlikeli kendim bizzat yaşadım böyle 2 3 saat oyun oynadım psu yanıyordu resmen sıcaktan fanda çalışıyor yanlışlık olmasın sonra oyunu kapadım tam pc yi kapıycam bi anda pat etti görüntü gitti psu kendini patlattı yani böyle şeylerin başına gelme olasılığı yüksek alaibliyorsan msi corsair fsp gibi markalara yönelmeni öneririm sonuçta o kadar para verdiğin parçaları ucuz bir şeye emanet etmemek gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,244
Üyeler
188,906
Son üye
Burak Kurt Can
Geri