Bu fiyata ikisini birden halletmen çok zor. Halletsen bile çok kalite bekleme.İkisi için 3k bütçe ayırabilirim.R5 5600/b550 ve 9060xt/5060 veya 5060ti ile kullanacağım.
Kasa ve Psu beraber veya ayrı olabilir.
Psu ne önerirsin hocam 550w 600w civarıBu fiyata ikisini birden halletmen çok zor. Halletsen bile çok kalite bekleme.
Kasadan ziyade sistemini emanet ettiğin en önemli parça için (PSU) bütçe artırmanı tavsiye ederim
Bende düşündüğünüz sistemin aynısını topaldım msı a120 aldım 4000tl idi
Sizin söylediğiniz bütçede bulacağınız parçalar pek sağlıklı olmayacaktır
www.n11.com
www.n11.com
Araştıralım ama dediğim gibi bütçeni artırmaya bak.Psu ne önerirsin hocam 550w 600w civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zoko Hunter 600 W 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli Cam Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Hunter 600 W 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli Cam Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunları bulmuştum normalde vatan ın hazır sistemlerinde vardı hatta.Psu için ne önerirsiniz ayrı ayrı alayım o zamanFazeon F16 650w 80plus Bronze Mesh 2x140mm&1x120mm Argb Fanlı Atx Siyah Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Fazeon F16 650w 80plus Bronze Mesh 2x140mm&1x120mm Argb Fanlı Atx Siyah Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bende öyle düşündüm 3k ya var fazeon kasalar ama kötü dediler.Araştıralım ama dediğim gibi bütçeni artırmaya bak.
Kasa+PSU ayrı ayrı almak yerine psu lu bir kasa da bakabiliriz
Araştıralım ama dediğim gibi bütçeni artırmaya bak.
Kasa+PSU ayrı ayrı almak yerine psu lu bir kasa da bakabiliriz
Pahalı değil mi hocam ayrı alınca daha ucuz oluyor.Enermax 600w psu veya msi mag 600w psu daha iyi değil midir?![]()
Cougar MX220 650W 80+ 4X RGB CGR-2AC8B-RGB Mid-Tower Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sadece örnek olsun diye link verdim.Pahalı değil mi hocam ayrı alınca daha ucuz oluyor.Enermax 600w psu veya msi mag 600w psu daha iyi değil midir?
Kasa zaten 1.5k ya var bir sürü
sakın saçma spaan markaları gitmeyin en ucuz fsp psu alın oda en ucuz almanız gereken psu altı tahlikeli kendim bizzat yaşadım böyle 2 3 saat oyun oynadım psu yanıyordu resmen sıcaktan fanda çalışıyor yanlışlık olmasın sonra oyunu kapadım tam pc yi kapıycam bi anda pat etti görüntü gitti psu kendini patlattı yani böyle şeylerin başına gelme olasılığı yüksek alaibliyorsan msi corsair fsp gibi markalara yönelmeni öneririm sonuçta o kadar para verdiğin parçaları ucuz bir şeye emanet etmemek gerekirİkisi için 3k bütçe ayırabilirim.R5 5600/b550 ve 9060xt/5060 veya 5060ti ile kullanacağım.
Kasa ve Psu beraber veya ayrı olabilir.