Kasamın ederi ne kadar satmak istiyorum

Arkadaşlar ilgilenen arkadaşlar var ise iletişime geçsinler lütfen dm den 2 haftadır satmak istiyorum yeni sistem olarak çoğu parçayı aldim ancak 1 2 parca kaldı butcemde kısıtlı
Dostum umarım istediğin fiyata satar sistemini toplarsın. Sattıktan sonra fiyatı yazarsan sevinirim. Herkes çok agresif merak ettim kaça gideceğini 😅

Ben nerede adama 5k ya ver dedim spastiklik var mı? Çık yukarıda olan mesajlarımı oku 5k dan yukarı eder yazıyorum ben ne ona ne sana katıldım. Senin elinde olsa civarında ki adamlar alsa sattığından daha pahalıya satmaya çalışacak bi piranasın kardeşim. Çoluk çocuğa kazık atmaya çalışacak, anlamayan adamdan bağ abey bu ğadar ediyi diyip onuda kazıklamaya çalışacak tiplerde insanlarsınız. Hiç toxiclik yapmaya çalışıp sen ölücüsün ayaklarına yatma sen kazıkçısın.
Evet değerli insan, yazdıklarınızdan sonra aydınlandım; meğer ben ölücüymüşüm. Teşekkür ederim, gözümü açtınız. Bundan sonra ölü fiyatlı ürününüz olursa beni bulun, zaten o paraya satacak tek kahraman sizsiniz

Evet değerli insan, yazdıklarınızdan sonra aydınlandım; meğer ben ölücüymüşüm. Teşekkür ederim, gözümü açtınız. Bundan sonra ölü fiyatlı ürününüz olursa beni bulun, zaten o paraya satacak tek kahraman sizsiniz
Sende her zaman birilerine saplamaya çalışacak birisin değerli kardeşim. Sende kazıklayacak birisini aradığın zaman bana yaz diyeceğim ama yazma kazıkçıları tercih etmiyorum 2. ele param yetmedi 0 alıyorum(belki anlamazsın bu bir meme) :kekw:, her türlü 5k üstü eder ama zaten çarpıttığın için demediğim şeyleri demişim gibi konuştuğun için orayı düzeltelim.

5 dolar veririm

images

Sende her zaman birilerine saplamaya çalışacak birisin değerli kardeşim. Sende kazıklayacak birisini aradığın zaman bana yaz diyeceğim ama yazma kazıkçıları tercih etmiyorum 2. ele param yetmedi 0 alıyorum(belki anlamazsın bu bir meme) :kekw:, her türlü 5k üstü eder ama zaten çarpıttığın için demediğim şeyleri demişim gibi konuştuğun için orayı düzeltelim.
Kazıkçı tercih etmediğini söylemen güzel, zaten kimse etmez. Ama merak etme, ben de her zaman sıfır alacak kadar bütçesi olmayanlara kazık yedirecek biri değilim. Sen gönlünü ferah tut, sıfır almaya devam et, biz de ikinci elde yolumuza bakarız!!

6 civarında eder 7.5 8de koyabilirsin ama satılması asırlar sürer

5k yazdım diye 30 40 mesaj gelmiş beni linclemek için konu baya yukarda kaldı. İyi fiyata satarsan 200 lira bana ateşlemen lazım 😁😁

Hocam bu forumda satmak için hangi konu başlığı altında konu açmam gerekiyor
ikinci el alanından ilan oluşturabilirsin ancak sahibinden, letgo, facebook gibi olabilecek tüm yerlerden ilan açarsan daha fazla kişi ilanını görmüş olur

Geri