--Kasasız Sistem Test Etme--

Hsyncolk

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
191
Elimde sadece kasa eksik onu da alana kadar en azından sistemi deneyeyim diyorum. Hem toplamama yardımcı olacak hem de kasasız çalıştırmaya örnek güzel sade açıklayıcı bi video önerebilir misiniz?

Elimde sadece kasa eksik onu da alana kadar en azından sistemi deneyeyim diyorum. Hem toplamama yardımcı olacak hem de kasasız çalıştırmaya örnek güzel sade açıklayıcı bi video önerebilir misiniz?
Sistemi normal montaj edip çalıştıracaksın. Sadece anakartı yalıtımlı bir malzemenin üzerine koyun. Örnek olarak karton kutunun üstüne koyabilirsin.

Nasıl toplandığını söylemek uzun sürer, Technopat'ın PC toplama videolarına bak. Kasasız çalıştırmak içinde eline tornavida al, kasanın reset vs. Kablolarının takıldığı yer var, anakartta. Oraya gel power sw yazan kısma tornavidanın ucunu 2 tane pinin arasına deydir. PC açılır, Bu aynı şekilde reset içinde geçerlidir.

Uzay montaj yapabilirsin.Anakartı kendi kutusunun üzerine koyup çalıştır.

O şekilde açmak sisteme herhangi bir zarar vermez değil mi. Bir de sıfırdan masaüstü hiç kurmadım açmadım da. windows u indirip kurmak için hazırda bekleteceğiz orasında okeyiz ama onu yapmadan önce direk çalıştırsam ekrana bios ekranı fln vs görüntü gelir mi

O şekilde açmak sisteme herhangi bir zarar vermez değil mi. Bir de sıfırdan masaüstü hiç kurmadım açmadım da. windows u indirip kurmak için hazırda bekleteceğiz orasında okeyiz ama onu yapmadan önce direk çalıştırsam ekrana bios ekranı fln vs görüntü gelir mi
Hayır,uzay montaj güvenli.Abdullah abi bile sistem toplama videolarında ki kasalardan hariç kendi kişisel sistemini uzay montaj kullanıyor.Ve Abdullah abi dışında bir sürü kanalda uzay montaj sistem kuruyor,kullanıyor.

O zaman yarın sistemi anakartın üzerinde toplayıp yarın bi start vermeye çalışayım bakalım uçacak mı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,662
Üyeler
190,073
Son üye
Gorkemkaptan06
Geri