Bu konuyu bana açıklayıcı anlatır mı bilen birisi. Ben ürünü aldıktan sonra süreç nasıl işliyor adım adım anlatabilirsiniz sevinirim. Kod mu geliyor link mı geliyor, süreç nasıl işliyor kısaca satın aldıktan sonra?
3 kişi arkadaşınla ortak al 3 e böl..Bu konuyu bana açıklayıcı anlatır mı bilen birisi. Ben ürünü aldıktan sonra süreç nasıl işliyor adım adım anlatabilirsiniz sevinirim. Kod mu geliyor link mı geliyor, süreç nasıl işliyor kısaca satın aldıktan sonra?
Hocam benim sıkıntım o değil. Arkadaşlarım nasıl yararlanacak bundan.Satın aldıktan sonra programı indiriyorsun hesabına giriş yapıyorsun, üyeliğin varsa otomatik etkinleşiyor zaten. 3 cihaz mevzusu ise ayrıca telefonda da kullanmak istersen, başka bilgisayarın varsa onda da kullanmak istersen diye.
Orasını bende anladım. Arkadaşlarım nasıl yararlanacak bundan onu anlamadım. Kod mu geliyor , link mı atacağım onlara ne yapmam lazım?3 kişi arkadaşınla ortak al 3 e böl..
Arkadaşlarının maillerini gireceksin, arayüzde biraz gezin bulursun, abonelikler sekmesinde aktif aboneliğini seç, kullanıcılar kısmı var, oradan davet et.Hocam benim sıkıntım o değil. Arkadaşlarım nasıl yararlanacak bundan.
Tamamdır teşekkür ederim peki VPN nasıl oluyor. 5 kişi de aynı anda kullanabilir mi ?Arkadaşlarının maillerini gireceksin, arayüzde biraz gezin bulursun, abonelikler sekmesinde aktif aboneliğini seç, kullanıcılar kısmı var, oradan davet et.
Aboneliğin 5 cihazlıksa evet, sen onları davet ettiğin zaman aboneliğine dahil olan her şey (Security ve VPN) onlarda da premium olmuş oluyorTamamdır teşekkür ederim peki VPN nasıl oluyor. 5 kişi de aynı anda kullanabilir mi ?
Hyr VPN sace ana cihaza özel diğerleri free VPN kullana biliyorTamamdır teşekkür ederim peki VPN nasıl oluyor. 5 kişi de aynı anda kullanabilir mi ?
Nasıl yani onlar VPN den yararlanamıyor mu ? Free VPN nedir ? Premium VPN ile ne farkı var?Hyr VPN sace ana cihaza özel diğerleri free VPN kullana biliyor