Kavga edenlere uyarı verilsin!!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Sıpekular

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Bugünlerde çok görüyorum bir konuda arkadaş tavsiye istemiş cevabı verilmiş. 2-3 kişi kavgaya başlamış. Hem konu amacından sapıyor hemde kirlilik oluyor konu 5-10 sayfa oluyor. Bence uyarı verilmeli bu arkadaşlara.

Bugünlerde çok görüyorum bir konuda arkadaş tavsiye istemiş cevabı verilmiş. 2-3 kişi kavgaya başlamış. Hem konu amacından sapıyor hemde kirlilik oluyor konu 5-10 sayfa oluyor. Bence uyarı verilmeli bu arkadaşlara.
Forumda adam kalmaz o.O2

Birine forum kuralları dışında hakaret edilmediği veya kaba dil kullanılmadığı sürece kimse uyarı almaz bu sebepten dostum. İnsanların temel özelliklerinden birisi tartışmak zaten ki bu olması gereken doğal bir şey. Dolaylı yoldan fikir alışverişi.

4- Forum üyeleri arasında kavgaya, küfre varan tartışma

Forum kurallarında 4. kuralda zaten yazıyor. Eğer kavga çıkaran olursa uyarı veriyoruz zaten.

harbiden konu sapıyor asıl sorunun cevabı alınmıyor

Forumda adam kalmaz o.O2
7i2575396xe5.jpg

Düşündüm de harbiden kalmaz o.O2

Ben o gün konu açtım. @Captain Pricee yüzünden linç yedim konu kirlendi.

Birine forum kuralları dışında hakaret edilmediği veya kaba dil kullanılmadığı sürece kimse uyarı almaz bu sebepten dostum. İnsanların temel özelliklerinden birisi tartışmak zaten ki bu olması gereken doğal bir şey. Dolaylı yoldan fikir alışverişi.
Hocam ben tartışılmasın demiyorumki herkes saldırı modunda

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri