Neler Yeni

Kaynaştırma Raporu Hakkınd

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX
Arkadaşlar bir tane arkadşım var kaynaştırma raporu çıkartrmış eğitim hakları ve başka hakları felan da var bunların tam hakları nelerdir çünkü okulda 70 gün devamsızlık hakkının felan lduğunu soyluyor sınavlar kolay yapılıyor bu nasıl cıkartılıyorsa bizde cıkartalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmed Efe
Arkadaşlar bir tane arkadşım var kaynaştırma raporu çıkartrmış eğitim hakları ve başka hakları felan da var bunların tam hakları nelerdir çünkü okulda 70 gün devamsızlık hakkının felan lduğunu soyluyor sınavlar kolay yapılıyor bu nasıl cıkartılıyorsa bizde cıkartalım
Rez

hafif otizm oluyor evet sınavları çok kolay torpilli bir şekilde çocuk psikiyatırına gidip bunu çıkartabilirsiniz sonrasında özel eğitim merkezsine gitmeniz lazım bu arada hafif otizm engelli sayılıyor ve ekpss girebiliyor ama hafta içinde ders saatlerinde özel eğitim görüyorlar özel eğitim öğretmeni ile haftanın belirli saatlerinde eğer yoksa görmüyorlar ama liseye başlamamısanız almayın çünkü çoğu okul kabul etmiyor diye biliyorum disleksi olarakta rapor yazılabilir ama onu tam bilmiyorum disleksiler bide yks sınavında ekstradan süre ve tek başına oldukları bir oda veriliyor özel olarak.

özel insanmısın(engelli.otizim)?
değilsen nansıl alabilirsin canım benim
lisede melike diye bir kız vardı ve de nurullah diye bir erkek
biz farklı sınav oluyorduk onlar farklı sınav kağıtları önüme geldi
baktım çıkartma toplama bölme fln vardı 3.sınıf konuları
onlardan bile kalmışlardı hastalık derecelerini bilmiyorum
ama hep teşekkürlen geçirdiler dışardan baktığında bizden farkları yoktu tanıyınca da ama biraz sakinlerdi sessiz
hatta nurullahizim diye tarikat kurmuştuk ne günlerdi :ROFLMAO:

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hafif otizm oluyor evet sınavları çok kolay torpilli bir şekilde çocuk psikiyatırına gidip bunu çıkartabilirsiniz sonrasında özel eğitim merkezsine gitmeniz lazım bu arada hafif otizm engelli sayılıyor ve ekpss girebiliyor ama hafta içinde ders saatlerinde özel eğitim görüyorlar özel eğitim öğretmeni ile haftanın belirli saatlerinde eğer yoksa görmüyorlar ama liseye başlamamısanız almayın çünkü çoğu okul kabul etmiyor diye biliyorum disleksi olarakta rapor yazılabilir ama onu tam bilmiyorum.
kanka çoçuk ortaokul arkadaşım sapasağlam bi otizimliğini gormedim sadece 6 ay okuldan sonra bir yere gidip odevlerini yapıp eve geliyordu sonra bunu ypmak istemediğini soyledi ve ne bi ozel ders alıyor ne bi rehabilitasyon merkezine gidiyor benden sağlam cocuk her 2 senede bir rapor yeniliyo bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama hep teşekkürlen geçirdiler dışardan baktığında bizden farkları yoktu tanıyınca da ama biraz sakinlerdi sessiz
o sınav muhaabbetihocayla alakalı sanırım benim arkadaşı çünkü bazı hocalar bizle aynı yapıyordu mebin yaptığı sınavları farklı oluyordu sadece

değilim Allaha şükür ailemdende biri engelli değil almak çok zor üniversite hastanelerinden alınabiliyor diye biliyorum çok sağlam bir torpiliniz olmalı ve muhtemelen doçent e iyi bir para ödemeniz lazım "muayene" için
kanka çoçuk ortaokul arkadaşım sapasağlam bi otizimliğini gormedim sadece 6 ay okuldan sonra bir yere gidip odevlerini yapıp eve geliyordu sonra bunu ypmak istemediğini soyledi ve ne bi ozel ders alıyor ne bi rehabilitasyon merkezine gidiyor benden sağlam cocuk her 2 senede bir rapor yeniliyo bide
onu bilmiyorum torpil ya da başka bir şey olabilir bipolarlar ve şizofreni hastaları dahil mi bilmiyorum ama bu yaşlarda nadiren çıkıyor bu iki hastalık

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX
ve yakın arkadaşımdı dktora gidiyorum diyodu bana ilkokul knuları veriyolardı ben %60 yanlış yapıyordum sonra doktor uğraşmıyor diyolardı

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX
değilim Allaha şükür ailemdende biri engelli değil almak çok zor üniversite hastanelerinden alınabiliyor diye biliyorum çok sağlam bir torpiliniz olmalı ve muhtemelen doçent e iyi bir para ödemeniz lazım "muayene" için

onu bilmiyorum torpil ya da başka bir şey olabilir bipolarlar ve şizofreni hastaları dahil mi bilmiyorum ama bu yaşlarda nadiren çıkıyor bu iki hastalık
bizimki şehir hastanesinden almış sadece ilkokulda bakırkoye gitmiş orda büssürü doktor bakmış ozel o doktorlar verdikten sonra şehir hastanesine gidip uzatıyormuş 2 senede bir

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
XXXX
hastalığı olan arkadaş yakın arkadaşımdı şehirhastanesinde piskiatri doktoruna gidiyormuş ona bir test veriyolarmış oda verilen testin %60 yanıl yapıyormuş doktor sonra onay veriyormuş

bizimki şehir hastanesinden almış sadece ilkokulda bakırkoye gitmiş orda büssürü doktor bakmış ozel o doktorlar verdikten sonra şehir hastanesine gidip uzatıyormuş 2 senede bir
hastalığı olan arkadaş yakın arkadaşımdı şehirhastanesinde piskiatri doktoruna gidiyormuş ona bir test veriyolarmış oda verilen testin %60 yanıl yapıyormuş doktor sonra onay veriyormuş
ne testi hastalığı ne bunları bilmeden bir yorum yapamam torpil olabilir ama o kadar doktor tanıdığının olduğun düşünmüyorum
aloooooooo
resmi kayıtlarda engelli olarak geçeceksiniz
askerlikten muaf ve ekpss ye girebiliyorsunuz bazı avantajları var ama sıkıntı çıkartabilir

ne testi hastalığı ne bunları bilmeden bir yorum yapamam torpil olabilir ama o kadar doktor tanıdığının olduğun düşünmüyorum

askerlikten muaf ve ekpss ye girebiliyorsunuz bazı avantajları var ama sıkıntı çıkartabilir
söyle bişey var tabi
27 yaşında kadın doktora gidiyor sen otizimlisin diyorlar tanı koyuyorlar
bizden hiç bir farkı yok

Top Bottom