KAZIKLANDIM MI ? ekran kartı

Reaksiyon skoru
30
Hayırlı geceler arkadaşlar ilk sistemimi dizerken Ekran kartı arıyordum arkadaşım samimi olduğum bana kart sattı r9 380 4gb tek fanı bozuk bende fiyat araştırması yapmadım güveniyorum sonuçta diyerek gözüm kapalı benden 2 bin lira para istedi 4 gb oldugunu söledi bende fazla anlamam dedim sonuçta arkadaşım diye bişe demedim kart aldım fakat su anda ekran kartımı değiştirdim bunu 1500 tl bile satamıyorum şu anda ben kazıklandım mı ?

500 tl bir şey yani fazla almış ama yapcak bir şey yok olsun tek fanı arızasız güvenlik etiketi uzerinde içi açılmamış tertemiz ayarında 1.5k ya var sahibindende

500 tl bir şey yani fazla almış ama yapcak bir şey yok olsun tek fanı arızasız güvenlik etiketi uzerinde içi açılmamış tertemiz ayarında 1.5k ya var sahibindende
hocam kartı 1500 tl ye su anda satamıyorum sorunsuz kartı onu anlamıyorum kartı satıyor sonra muhattabı kesiyor benle selam sabah yok telefonlara bakmıyor görende ilgiltre presiyle konuşuyorum sanıcak bi şey zannediyo kendini :d

Hayırlı geceler arkadaşlar ilk sistemimi dizerken Ekran kartı arıyordum arkadaşım samimi olduğum bana kart sattı r9 380 4gb tek fanı bozuk bende fiyat araştırması yapmadım güveniyorum sonuçta diyerek gözüm kapalı benden 2 bin lira para istedi 4 gb oldugunu söledi bende fazla anlamam dedim sonuçta arkadaşım diye bişe demedim kart aldım fakat su anda ekran kartımı değiştirdim bunu 1500 tl bile satamıyorum şu anda ben kazıklandım mı ?
Ne zaman aldığına bağlı, yakın zamanda aldıysan güzel kazıklamış o fiyatlara RX 570 alınıyor ama mining döneminde en dandik kartlar bile pahalıydı o dönem sattıysa çok kazıklamış saymam şahsen.

ayıptır söylemesi direk vermiş

r9 380 4gb Valorant da kendini %100 kullandıran nadir kartlardan :LOL:
Tabi ki kazığa oturmuşsun geçmiş olsun. NEDEN!!
6gb altı kart alınmaz
kırık fanlı alınmaz.
mining zamanından kalma kart alınmaz
araştırmadan alınmaz.
Sen elinde yok gibi gör. ilanda dursun. başka kart al

Ne zaman aldığına bağlı, yakın zamanda aldıysan güzel kazıklamış o fiyatlara RX 570 alınıyor ama mining döneminde en dandik kartlar bile pahalıydı o dönem sattıysa çok kazıklamış saymam şahsen.
3 ay olucak hocam bana sahibinden ilanlarını gösterdi 2 bin lira oldugunu ama tabii ki 2 fan calışıyor onun

Ben bu rx 570 rog temiz kutulu içi açılmamış halde 2 ay önce 1500 e aldım. bence dost kazığı olmuş ya üzüldüm

Geri