Neler Yeni

Kedi Elimi çizdi Ne yapmalıyım

MythPhantom

80+ Bronze
Kedi üstüme önce 1elini sonra diğer elini attı üstüme çıktı
Ve ne olduysa elimi çizdi ya tırnağıyla ya patisiyle ama elim kanamadı bana bir şey olur mu?
Alışı olup olmadğını bilmiyorum

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Kedi üstüme önce 1elini sonra diğer elini attı üstüme çıktı
Ve ne olduysa elimi çizdi ya tırnağıyla ya patisiyle ama elim kanamadı bana bir şey olur mu?
Alışı olup olmadğını bilmiyorum
Hocam kedi sizin değilse bence kuduz aşısı olmaya gidin.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bi dakka o ilk dediğin neydi kediyle güreştin mi? Neyse ev kedisiyse sıkıntı yok(sokağa çıkıyosa sıkıntı olabilir) ama sokak kedisiyse kuduz çok tehlikeli bende önceden önemli dğeil kafasındaydım ama bir yere görün sen.

MythPhantom

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kedi sizin değilse bence kuduz aşısı olmaya gidin.
Hocam ama kanama filan olmadı acımadı bile ama kedi 6aydır burada 1aydır benim sayılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi dakka o ilk dediğin neydi kediyle güreştin mi? Neyse ev kedisiyse sıkıntı yok(sokağa çıkıyosa sıkıntı olabilir) ama sokak kedisiyse kuduz çok tehlikeli bende önceden önemli dğeil kafasındaydım ama bir yere görün sen.
Burası sokak değilde burası özel bölge buradaki kedilerde hiç kuduz olan kişi yok

Hocam ama kanama filan olmadı acımadı bile ama kedi 6aydır burada 1aydır benim sayılır

Burası sokak değilde burası özel bölge buradaki kedilerde hiç kuduz olan kişi yok

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
bir şey olcagını sanmam. Keidleri cok severim farklı sehirde onlarca kedi tarafından cizildim kanatıldım. Senin de bagısıklıgına baglı acıkcası biraz.

MythPhantom

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C4932AB3-A640-4D17-B5F1-FBD504482FAE.jpeg

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Hocam benim kendi kedim de sokak kedisi aşısı falan yok beni de arada çiziyor ben kolonya ile orayı dezenfekte ediyordum. Şu ana kadar bir şey olmadı ama garanti olsun diyorsanız aşı olun.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.

Bilmiyorum o zaman sıkıntı olmaz büyük ihtimal ama tedirginlik varsa içinizde bir yere görünün dediğim gibi tehlikeli bi şey kuduz

Konuyla alakasız ama çok tatlı hocam

Silinsin

80+ Silver
Kesinlikle kuduz aşısı olun kuduz olduktan sonra düşünmenin anlamı kalmaz garanti olsun bizim olsun.

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın

kediyi 6 aydır görüyorsan ve hiçbir şeyi yoksa kuduz değil, bir şey yapmana gerek yok

MythPhantom

80+ Bronze
Hocam ama buradaki kediler hiç saldırgan değil bide bu kedi dostum gibi oldu şimdi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,990