ağırlığı matematiğe verBizim hocamız öyle belirledi 35-40 çıkam mı?
Post automatically merged:
Benim düzenim şu.
TÜRKÇE-DİN-İNGİLİZCE
FEN-MATEMATIK-INKILAP.Bunlara günde 25 yazdım.Eşit bölmüştüm ama.Dershaneye de başlayacam.
Birde sırasıyla mı olucak.Mesela Türkçe matematik diye mi?bende pek yaşamadım ama yanımda oturan eleman galiba kalp krizi geçiricekti
çocuk başka yerlerinden nefes alıyordu desem anlarmısın ?yanında nasıl biri oturuyodu la
Matematiği dershane hariç 30-35 soru yapayım mı?ağırlığı matematiğe ver
keyfine çöz mesela matematiği seviyorsan soru çözüyormuuş gibi değilde nasıl diyim eğlencesine çözmeye çalışMatematiği dershane hariç 30-35 soru yapayım mı?
Genel olarak bursluluktanda iyi puan alıyorum bi ara barajı geçmiştim sıralamaya girememiştim.keyfine çöz mesela matematiği seviyorsan soru çözüyormuuş gibi değilde nasıl diyim eğlencesine çözmeye çalış
ben adam gibi çalışmadan girdim
Dershaneye başlama bak sana en büyük tavsiyem budur . (Sevinç dershaneleri var, illa gidicem dersen buna git en iyisi ama bence gitme!)Bizim hocamız öyle belirledi 35-40 çıkam mı?
Benim düzenim şu.
TÜRKÇE-DİN-İNGİLİZCE
FEN-MATEMATIK-INKILAP.Bunlara günde 25 yazdım.Eşit bölmüştüm ama.Dershaneye de başlayacam.
Dershane iyi olurGenel olarak bursluluktanda iyi puan alıyorum bi ara barajı geçmiştim sıralamaya girememiştim.
Sayısal sözelden bir tık iyi.
kanka ben dersane ile 6 ayda 50 60 puan yükselttim kendimiBu lise güzel mi?Proje okuluymuş.390 Puan istiyor.Günde 3 dersten 25 er tane 75 soru ve 25-30 sayfa kitap ile çalışmayla kazılır mı?
knk ben çalışmadım adam gibi iyi mi? aldım evet iyi aldım ama benim gibi olmakanka ben dersane ile 6 ayda 50 60 puan yükselttim kendimi
bence bol deneme çöz
denemelr gerçekten etkili benim puanımı çok etkiledi deneme
kanka bu arada bu daha başlangıç idiknk ben çalışmadım adam gibi iyi mi? aldım evet iyi aldım ama benim gibi olma
Şöyle diyeyim.Bu lise güzel mi?Proje okuluymuş.390 Puan istiyor.Günde 3 dersten 25 er tane 75 soru ve 25-30 sayfa kitap ile çalışmayla kazılır mı?