oyun motorunun ilk kodlarını yazarken kaydettiğim timelapse video:videonun benim olduğunu terminalde yazan yusuf isminden kanıtlayabilirim
oyun motorundan geliştirdiğim demo: https://drive.google.com/file/d/1SWidOPiO3aaYk2SUeOvde6O-VK20iuFV/view?usp=sharing
oyun motorundan geliştirdiğim demonun videosu:oyun motorunun kaynak kodu şuanlık açık değil geliştirmeyi bitirdiğimde ücretsiz şekilde herkes erişebilecek ayrıca açık kaynak kodlu olacak şuanlık arayüz yok ama tam versiyonda oda olacak
not: demo çalışmayabilir isterseniz deneyin başka bilgisayarda denemedim bazı şeyler indirmek gerekiyor olabilir yada bilgisayarınız opengl 3.3 yada 4.6 sürümünü desteklemiyor olabilir
Hocam sistem gereksinimleri nedir kendim için demiyorumoyun motorunun ilk kodlarını yazarken kaydettiğim timelapse video:videonun benim olduğunu terminalde yazan yusuf isminden kanıtlayabilirim
oyun motorundan geliştirdiğim demo: https://drive.google.com/file/d/1SWidOPiO3aaYk2SUeOvde6O-VK20iuFV/view?usp=sharing
oyun motorundan geliştirdiğim demonun videosu:oyun motorunun kaynak kodu şuanlık açık değil geliştirmeyi bitirdiğimde ücretsiz şekilde herkes erişebilecek ayrıca açık kaynak kodlu olacak şuanlık arayüz yok ama tam versiyonda oda olacak
not: demo çalışmayabilir isterseniz deneyin başka bilgisayarda denemedim bazı şeyler indirmek gerekiyor olabilir yada bilgisayarınız opengl 3.3 yada 4.6 sürümünü desteklemiyor olabilir
Sen iyice bana döndün haYani yaptığın gerçekten ta*aklı bir iş. Bravo.
.dHocam sistem gereksinimleri nedir kendim için demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen iyice bana döndün ha
Taş*saniza beton değil taş yetmez hocam
kendimi geliştirmek için oyun motorları geliştiriyorum buda onlardan biri. birde şuanki durumuna göre oyun motoruna daha yakın lua ve c# scripting ve arayüz ekledim hala daha geliştiriyorumNiye hali hazırda pazarda bulunan araçları kullanmak yerine kendin yapıyorsun? Belli bir hedefin var mı yoksa öğrenmek, eğlenmek amaçlı mı?
Bi de bunun şuanlık durumuna oyun motorundan daha çok grafik motoru demek doğru olur.
unreal a falan rakip gösterilecek birşeyi tek başıma yapmam imkansız ama yerli bir alternatif sunmak isterim kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorumNiye hali hazırda pazarda bulunan araçları kullanmak yerine kendin yapıyorsun? Belli bir hedefin var mı yoksa öğrenmek, eğlenmek amaçlı mı?
Bi de bunun şuanlık durumuna oyun motorundan daha çok grafik motoru demek doğru olur.
Hocam sistem gereksinimleri nedir kendim için demiyorum
Sen iyice bana döndün ha
Taş*saniza beton değil taş yetmez hocam
Yani yaptığın gerçekten ta*aklı bir iş. Bravo.
Tas#ak küfür değil ve şahsa küfür yok adama iltifat ediyorumModeratör Offline
Tm bende diye bilirim o zmn diğilmi?Tas#ak küfür değil ve şahsa küfür yok adama iltifat ediyorum
Tabi ki UE'e rakip çıkarman imkansız ama hali hazırda Raylib ve benzeri bir sürü kütüphane var, onlar senin şuanki gösterdiğinden çok daha dolu paketler ve yapımcıları "oyun motoru" dese de kitle ise "kütüphane" diyor. Yani anlatmak istediğim şey yaptığın şey baya iyi bi olay ama buna daha şimdiden oyun motoru demek yerine "3D grafik motoru" demek daha doğru olur çünkü oyun motoru diyince insan daha yüksek beklenti altına giriyor. Neyse çok da önemli değil ne dendiği, umarım kendini geliştirmeye devam edersin.kendimi geliştirmek için oyun motorları geliştiriyorum buda onlardan biri. birde şuanki durumuna göre oyun motoruna daha yakın lua ve c# scripting ve arayüz ekledim hala daha geliştiriyorum
unreal a falan rakip gösterilecek birşeyi tek başıma yapmam imkansız ama yerli bir alternatif sunmak isterim kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorum