bırakabilirsin6 gündür Kızılayda gönüllülük yapıyorum.
08.00-22.00 arası her şey. Geri kalan zamanda bir şey yapasım gelmiyor. Uyuyorum yorgunluktan. Ne yapabilirim?
10 Saatlik uykunu 8 saate düşürüp kalan vakitte dilediğin bir aktiviteyi yapabilirsin.6 gündür Kızılayda gönüllülük yapıyorum.
08.00-22.00 arası her şey. Geri kalan zamanda bir şey yapasım gelmiyor. Uyuyorum yorgunluktan. Ne yapabilirim?
vaktim yok ki ondan gitmiyorum10 Saatlik uykunu 8 saate düşürüp kalan vakitte dilediğin bir aktiviteyi yapabilirsin.
Herkes bırakmak istemeyebilir "bırak" diye yanıt verecekler kendilerini sorgulasın ben neden gitmiyorum diye.
Abi bence biraz süreyi azalt yoksa hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yıpranırsın bence bir günü kendine ayır bir sinamaya git ya da arkadaşınla falan buluş sonrasındada biraz azalt mesaiyi iyi günler6 gündür Kızılayda gönüllülük yapıyorum.
kalkıp ankaradan deprem bölgesine mi gideyim okulu bırakıpvaktim yok ki ondan gitmiyorum
10 saat uyumuyorum ki. 6 saat uyuyorum. Geri kalan zamanda yorgunluktan etrafa boş boş bakıyorum.10 Saatlik uykunu 8 saate düşürüp kalan vakitte dilediğin bir aktiviteyi yapabilirsin.
Herkes bırakmak istemeyebilir "bırak" diye yanıt verecekler kendilerini sorgulasın ben neden gitmiyorum diye.
Kendin yapmadın şeyede bırak demek doğru olmaz bende okuyorum 9. Sınıfım okul çıkışı yada tatilde yardım toplama yerlerinde yardımcı oluyorrımkalkıp ankaradan deprem bölgesine mi gideyim okulu bırakıp
Dostum yardımını nasıl yapabiliyorsan öyle yapabilirsin,Caner gönüllü olarak yaptığını belirtmiş şimdi o yardım edince "argo" kelime olmuyor.Yeter ki laf söylemeyin adama mantıklı öneriler sunun.kalkıp ankaradan deprem bölgesine mi gideyim okulu bırakıp
Hocam zaten 22.00-08.00 arası yapacağın en iyi şey uyumak. Fazla yoğun geliyorsa bırak.6 gündür Kızılayda gönüllülük yapıyorum.