Kendime vakit ayıramıyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
6 gündür Kızılayda gönüllülük yapıyorum.
08.00-22.00 arası her şey. Geri kalan zamanda bir şey yapasım gelmiyor. Uyuyorum yorgunluktan. Ne yapabilirim?

08.00-22.00 arası her şey. Geri kalan zamanda bir şey yapasım gelmiyor. Uyuyorum yorgunluktan. Ne yapabilirim?
10 Saatlik uykunu 8 saate düşürüp kalan vakitte dilediğin bir aktiviteyi yapabilirsin.

Herkes bırakmak istemeyebilir "bırak" diye yanıt verecekler kendilerini sorgulasın ben neden gitmiyorum diye.

10 Saatlik uykunu 8 saate düşürüp kalan vakitte dilediğin bir aktiviteyi yapabilirsin.

Herkes bırakmak istemeyebilir "bırak" diye yanıt verecekler kendilerini sorgulasın ben neden gitmiyorum diye.
vaktim yok ki ondan gitmiyorum

Abi bence biraz süreyi azalt yoksa hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yıpranırsın bence bir günü kendine ayır bir sinamaya git ya da arkadaşınla falan buluş sonrasındada biraz azalt mesaiyi iyi günler

10 saat uyumuyorum ki. 6 saat uyuyorum. Geri kalan zamanda yorgunluktan etrafa boş boş bakıyorum.

kalkıp ankaradan deprem bölgesine mi gideyim okulu bırakıp
Dostum yardımını nasıl yapabiliyorsan öyle yapabilirsin,Caner gönüllü olarak yaptığını belirtmiş şimdi o yardım edince "argo" kelime olmuyor.Yeter ki laf söylemeyin adama mantıklı öneriler sunun.

Bu yaptığın "Gönüllük" kavramına çok ters. Hiçbir AFAD yada KIZILAY yetkilisi böyle çalışmanızı istemez. Çünkü senin görevin "Afet ve acil durum" anında yardım ve kordinasyon için orda olman. Yoksa bunu bir meslek olarak yapma.

Hocam zaten 22.00-08.00 arası yapacağın en iyi şey uyumak. Fazla yoğun geliyorsa bırak.

Geri